KINDER
Манчестеристратор
- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 2.434
- Поени од реакции
- 45
ЈАс играм со 16бит..-,-
ти со чит си фатен , па 16 бита се занемаруват
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЈАс играм со 16бит..-,-
А пак јас мислам дека се дрогираш со чит сум играл..НИ демо има,само си тропаш глупости...ти со чит си фатен , па 16 бита се занемаруват
А пак јас мислам дека се доргираш со чит сум играл..НИ демо има,само си тропаш глупости...
Кажи на кој сервер,демо па тогаш да веруваат!
А пак јас мислам дека се дрогираш со чит сум играл..НИ демо има,само си тропаш глупости...
Кажи на кој сервер,демо па тогаш да веруваме! Без факти никој не ти верува.!
Кликни.aј ако може некој да ми даде линк за пач за цс да може да се игра на нет (некој подобар пач):salut:
Епа ништо, само кога ке се слегне ке одиш што ти пише нешто Next, Next, I agree, Next , Finish и ке стигнеш до крај-от.
Ништо тешко.
Избриши ја на цело dd2 и влези на серверот, ќе ти се снима автомацки се’ што треба за да ја играш.downloadirav dust2 druga tekstura od fpsbanana ... i koga vleguvam mi pishuva check logs i u textot u notepad mi pisuva da go izbrisam cs_dust.wad (toa e teksturata) dali ima nekoj tekstura sto ne pravi problemi sxeto ; ili pa neka mi dade web za teksturi sto ne dava sxe error.. ?
Избриши ја на цело dd2 и влези на серверот, ќе ти се снима автомацки се’ што треба за да ја играш.
moze da mi kazete kade da gi najdam site boi za crooshair?pls pomos