Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Корун мисли на таа опција кога ја зимаш пушката од земја, така ми стои.. :)

Што е поентата на ника? Играм во 16бит и го убив низ смоке..и кик!! :@

Корун мисли на таа опција кога ја зимаш пушката од земја, така ми стои.. :)

Не бе, имам кај мене Fast Weapon Switch и можеш да го штиклираш, ама забораив дека сам си го напраив тоа :)

Pa ti dal kick zosto na 32bit ne mozes da igras gledas preku smolk zatoa a na turnir moze i da te diskvalifikuvat zosto igras so 32 bit zatoa staj si 32 bit:P do b0nus!:)
:kesa:

Kako da namestam Open GL na Couter -Strike od options nesaka mi ja vraka na Software. Napraviv reinstal na CS; Format na PC ali nesaka Do sto e problemot?

Pa ti dal kick zosto na 32bit ne mozes da igras gledas preku smolk zatoa a na turnir moze i da te diskvalifikuvat zosto igras so 32 bit zatoa staj si 32 bit:P do b0nus!:)

Каков пост :pos2:

Kako da namestam Open GL na Couter -Strike od options nesaka mi ja vraka na Software. Napraviv reinstal na CS; Format na PC ali nesaka Do sto e problemot?

Aaaa, за тоа треба на сервис у AMC да го носиш, они знаат што и како. Добро е што на време си напраил формат, иначе му нема спас. Сега директ у АМС, кажи им што е проблемот, и за неполни 3 дена ќе ти го попраат компјутерот.

Или па пробај инсталирај си драјвери за графичката.

Али сепак ја би го однел до АМС компјутерот.

И јас му препорачувам исто, до АМС нека му ја летне додека му е време, после може да исчади, и ем шо ќе немаш пц, па и кантер ќе заборавиш да играш. Изгубен, уште утре у рака, и летај.

ХАХА, прајслес.

Летаат да форматираат за еден кантер, дали од постигната брзина летајќи забораваат да инсталираат драјвери или што?

Lost da ne si greska nesto (na turnir moze i da te diskvalifikuvat zosto igras so 32 bit ) mesto 32 treba da stoi 16 ili go zezas deteto hahahahha

Lost da ne si greska nesto (na turnir moze i da te diskvalifikuvat zosto igras so 32 bit ) mesto 32 treba da stoi 16 ili go zezas deteto hahahahha

Има сервери со соодветен античит, кој ти брише недозволеното во кантерот, и ти мести 32бита. Доколку не ти подржува пцто или сличен проблем, серверот те кикнува.
На кајгана не е официјално правило 32, но е пожелно. Ако некој претерува оди на банлистата.
На турнири, cw's е oбавезно 32ка.

Епа тогаш ако несака никако, напрај формат, 100% ќе бива.
ej za toa so mu pisese na 077556826 pred 1 nedela za format biva fala:vozbud::smir::nesum::wink::helou:

Има сервери со соодветен античит, кој ти брише недозволеното во кантерот, и ти мести 32бита. Доколку не ти подржува пцто или сличен проблем, серверот те кикнува.
На кајгана не е официјално правило 32, но е пожелно. Ако некој претерува оди на банлистата.
a ke mi kazes od kaj da go simnam patchot v.32!?!?!?:D

ЈАс играм со 16бит..-,-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom