- Член од
- 21 јуни 2007
- Мислења
- 1.446
- Поени од реакции
- 10
Корун мисли на таа опција кога ја зимаш пушката од земја, така ми стои.. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Корун мисли на таа опција кога ја зимаш пушката од земја, така ми стои..![]()
Корун мисли на таа опција кога ја зимаш пушката од земја, така ми стои..![]()
Што е поентата на ника? Играм во 16бит и го убив низ смоке..и кик!!![]()
Pa ti dal kick zosto na 32bit ne mozes da igras gledas preku smolk zatoa a na turnir moze i da te diskvalifikuvat zosto igras so 32 bit zatoa staj si 32 bitdo b0nus!
:kesa:
Kako da namestam Open GL na Couter -Strike od options nesaka mi ja vraka na Software. Napraviv reinstal na CS; Format na PC ali nesaka Do sto e problemot?
Pa ti dal kick zosto na 32bit ne mozes da igras gledas preku smolk zatoa a na turnir moze i da te diskvalifikuvat zosto igras so 32 bit zatoa staj si 32 bitdo b0nus!
:kesa:
Lost da ne si greska nesto (na turnir moze i da te diskvalifikuvat zosto igras so 32 bit ) mesto 32 treba da stoi 16 ili go zezas deteto hahahahha
ej za toa so mu pisese na 077556826 pred 1 nedela za format biva falaЕпа тогаш ако несака никако, напрај формат, 100% ќе бива.
a ke mi kazes od kaj da go simnam patchot v.32!?!?!?Има сервери со соодветен античит, кој ти брише недозволеното во кантерот, и ти мести 32бита. Доколку не ти подржува пцто или сличен проблем, серверот те кикнува.
На кајгана не е официјално правило 32, но е пожелно. Ако некој претерува оди на банлистата.
На турнири, cw's е oбавезно 32ка.
ej za toa so mu pisese na 077556826 pred 1 nedela za format biva fala:smir::nesum::wink::helou:
a ke mi kazes od kaj da go simnam patchot v.32!?!?!?![]()
Има сервери со соодветен античит, кој ти брише недозволеното во кантерот, и ти мести 32бита. Доколку не ти подржува пцто или сличен проблем, серверот те кикнува.
На кајгана не е официјално правило 32, но е пожелно. Ако некој претерува оди на банлистата.
На турнири, cw's е oбавезно 32ка.