- Член од
- 24 јануари 2009
- Мислења
- 59
- Поени од реакции
- 3
eeeej od kade gi najde ovie sitecon_color "0 0 250"
con_color "250 0 0"
ke mi kazes pls
shto de da napisam na google my friend?google is your friend![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
eeeej od kade gi najde ovie sitecon_color "0 0 250"
con_color "250 0 0"
shto de da napisam na google my friend?google is your friend![]()
si staiv tekstura i na train mi dava , a na dust2 so taa tekstura sto ja izvadiv nemozam da vlezam .. k ke ja izbrisam mapata i ke probam
Edit ; pak isto e ...; pomos?
shto de da napisam na google my friend?
eeeej od kade gi najde ovie site
ke mi kazes pls
shto de da napisam na google my friend?
hh fala bratВака сеа:
Шифрата ти е оваа:
cl_crosshair_color "000 000 000"
Се што треба да направиш е да користиш малку логика за мешање на бои.
Пример, ако сакаш црвен нишан, ќе пишеш само "250 000 000" (250 e максимумот)
Ако сакаш љиљакова, ќе ставиш да речеме "250 000 200"
итн, итн....
Е ако ова не ти е јасно, најди си боенка со дрвени боички и вежбај си...
Do site Admini da vi kazam deka na bratmi d@rK<>WoLf mi kradea nick a toi sto mu kradese nick e push1ner ako moze da mu go dadete lekot![]()
![]()
Ласт бој си треба доказ скриншот и сл , без доказ ништо не бива.:smir:Do site Admini da vi kazam deka na bratmi d@rK<>WoLf mi kradea nick a toi sto mu kradese nick e push1ner ako moze da mu go dadete lekot![]()
![]()
gore na tastatura odi Prt ScrKako da stavam screashot za da vi pokazam deka i so cheat igrase
aj kazete mi
:
Стисни на тастерот Ф5 и сликата ја направи овде голема www.imageshack.us ќе ја ставиш сликата одиш уплоад ќе почекаш малце коа ке ти се исполни ја зимаш сликата и ја ставаш овде кај што пишуваш.Kako da stavam screashot za da vi pokazam deka i so cheat igrase
aj kazete mi
:
Има сервери со соодветен античит, кој ти брише недозволеното во кантерот, и ти мести 32бита. Доколку не ти подржува пцто или сличен проблем, серверот те кикнува.
На кајгана не е официјално правило 32, но е пожелно. Ако некој претерува оди на банлистата.
На турнири, cw's е oбавезно 32ка.