Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
si staiv tekstura i na train mi dava , a na dust2 so taa tekstura sto ja izvadiv nemozam da vlezam .. k ke ja izbrisam mapata i ke probam

Edit ; pak isto e ... :( ; pomos?

Мавни реинстал најлесно. И играјте со дефулт скинови, мапи и се' остало.
Така е проблематично ѕХе-то, ушто тоа ви фали.

shto de da napisam na google my friend?

googlem.jpg

eeeej od kade gi najde ovie site
ke mi kazes pls

shto de da napisam na google my friend?

Вака сеа:

Шифрата ти е оваа:

cl_crosshair_color "000 000 000"

Се што треба да направиш е да користиш малку логика за мешање на бои.
Пример, ако сакаш црвен нишан, ќе пишеш само "250 000 000" (250 e максимумот)

Ако сакаш љиљакова, ќе ставиш да речеме "250 000 200"
итн, итн....

Е ако ова не ти е јасно, најди си боенка со дрвени боички и вежбај си...

Вака сеа:

Шифрата ти е оваа:

cl_crosshair_color "000 000 000"

Се што треба да направиш е да користиш малку логика за мешање на бои.
Пример, ако сакаш црвен нишан, ќе пишеш само "250 000 000" (250 e максимумот)

Ако сакаш љиљакова, ќе ставиш да речеме "250 000 200"
итн, итн....

Е ако ова не ти е јасно, најди си боенка со дрвени боички и вежбај си...
hh fala brat

Do site Admini da vi kazam deka na bratmi d@rK<>WoLf mi kradea nick a toi sto mu kradese nick e push1ner ako moze da mu go dadete lekot :@:@ :):tapp:

Do site Admini da vi kazam deka na bratmi d@rK<>WoLf mi kradea nick a toi sto mu kradese nick e push1ner ako moze da mu go dadete lekot :@:@ :):tapp:

Си треба документче црно на бело. Скрииншот или нешто друго. Така ништо не прааме на зборове освен на дело некој од админите да го фати на сервер.:smir:

Lostboy Така никој нема да ти верува

Ae use nekoj da mu kaze so treba na lostboy za da mu se dade lekot .... PA NELI GLEDATE DEKA IMA ODGOVOR NEMORA PO 1000 PAT...

i btw sry za Off-topic ali morav

Kako da stavam screashot za da vi pokazam deka i so cheat igrase
aj kazete mi
:

Kako da stavam screashot za da vi pokazam deka i so cheat igrase
aj kazete mi
:
Стисни на тастерот Ф5 и сликата ја направи овде голема www.imageshack.us ќе ја ставиш сликата одиш уплоад ќе почекаш малце коа ке ти се исполни ја зимаш сликата и ја ставаш овде кај што пишуваш.

Има сервери со соодветен античит, кој ти брише недозволеното во кантерот, и ти мести 32бита. Доколку не ти подржува пцто или сличен проблем, серверот те кикнува.
На кајгана не е официјално правило 32, но е пожелно. Ако некој претерува оди на банлистата.
На турнири, cw's е oбавезно 32ка.

Wot brat ne si me sfatil ubavo toa so e u zagrada e greskata na lost:D. Mesto da kaze so 16 bita nesmee da se igra , toj spomnuva celo vreme 32 bita i ja samo ja popraviv greskata na lost, a i sum slusnal za toa deka na nekoj serviri e taka :D. Inace na kgn moze ne e pravilo 32 bita , ama zasto i da ne bide? Koa nekoj moze da igra so 32 bita , zasto pa drugi bi igrale so 16 bita taka?:D pozz:smir:

Дечки на steam кај се става аватар ?? пробуам таму у friends на тоа change avatar не ми уклучува не ми дава ништо

И уште нешто како коа играм цс на стеам да ми го дава аватарот коа ќе стиснам таб ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom