Помош! - ми треба одредено дело/проект...

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се отвара нова тема - а и доколку треба да се префрли негде нека се префрли. Доколку некој имал искуство со купување од тука книга го замолувам да ми ја објасни целата процедура како иде.

Или доколку некој реши сега да земе ваучер.. затоа што попустот е доста голем 80% .

http://sakampopust.mk/product/aktsija-na-biznis-knigi/

http://yes.org.mk/BrowseProducts.aspx?ct=5&r=6&l=63&c=22

Значи дали се плаќа онлајн преку картичка па ти даваат ваучер само да ги подигнеш. Дали треба да ти стигне ваучер па таму плаќаш кеш.
Или ти стига дома..

Воопшто не е ништо објаснето. Или можеби не сум разбрал добро.

Хуманизмот во делото на Чехов. Ве молам ако можи некој да ми поможи на ова тема.

кратка содржина за книгата ,,Александар Македонски,, од Жан Расин

Луѓе ај некоја препорака за авантура за 12 годишно дете...му иде роденден на братучедчето па да му купам нека читне малку нешто иако се сомневам дека ќе се одлепи од пред монитор.

Здраво,
ми треба помош односно се за струјни турбо компресори материјал за изработување на проектна.
Кој има да прати,би му бил благодарен.

Ајде лугје дајте предлог книги по филозофија, за тоа како лугјето се однесуваат и слично по можност на македонски јазик и кажете каде може да ги најдам (библиотека).

Здраво на сите , ако мозе да ми дадете некоја предлок книга за животот и сл. Но книгата да не биде како за мали деца од основно образование. И кажете која библиотека во скопије е најдобра ?

Здраво на сите , ако мозе да ми дадете некоја предлок книга за животот и сл. Но книгата да не биде како за мали деца од основно образование. И кажете која библиотека во скопије е најдобра ?

Учебник по Македонски јазик и литература од седмо.

Како прво би ти препорачал буквар за прво одделениЈе, а потоа читанка за второ. Од таму продолжи со Зоки Поки, Касни порасни и останати тешки книги.

Леле вие многу образованите!
ВАУ ЗНАЕТЕ ДА ПИШУВАТЕ ВАУ ВАУ ВАУ ВАУ ВАУ :shook:

Човекот бара книги, сака да се образува повеќе, да дознае нешто, да научи.
Земете пример од него наместо да се се бавите со правопис. :vrtioci:

Претпоставувам сакаш да станеш средена личност на 15 години... :D Кажи ми која ти е целта што бараш тешка книга за животот ?

kama-sutra-l-m-400x400-imadasfq3wydzxws.jpeg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom