Помош! - ми треба одредено дело/проект...

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе нашколо ни рекоа стип да нацртаме незнам ќе имало некоја изложба па ако може помош околу приказна-текст за стрип ликовите ја ќе си ги цртам :) (Рок до сабота :) )

Чисто онака како идеа а мислам дека ќе имаш добар ефект, зошто не пробаш да “стрипизираш“ некоја народна приказна, можеби некоја од песните на Кочо Рацин (ако не е барано да имаш долга приказна од 100+ слики) или нешто од Марко Цепенков да одбереш...

Требе на А4 формат да нацртаме 5 сликички :S

Ах велешани :D другар - че отвори на чичко гугул и напиши си стип и таму ќе видиш милион идеа и мислам дека разбираш англиски така да ќе си најдеш некоја идеја за нашколо:D

одам јас така попат кога гледам една јаболкница. на јаболкницата многу јаболка. се качив на јаболкницата и ги обрав јаболката. другиот ден ги продадов јаболката и сега сум многу среќен.

тука имаш од 4 до 6 слики минимум

Дали некој има нешто за Малечката фадета? На нет барав ама се е едно исто. Ако имате пратете ми во лична порака или пак можете и на емаил.
jasakamnate@hotmail.com

Благодарам однапред.

Mi treba esej na tema naseto srce e trezor,ako go isprazni eden covek naednas,ke se upropasti
pojma si neam so da pisam pomagajte

Ауууф некој ја преместил темата за киндле во Хардвер. Ај и тука ќе прашам. Го симнав програмчево од Амазон за праќање книги од компјутер на киндл мејлот. Програмава го бара мојот Амазон акаунт. А мене книгиве сите симнати нелегално, страв ми е да го напишам.

Незнам дали сум на вистинското место но сакам да прашам предлог за некоја книга.

Темава не и баш за тоа ама неможев да најдам од каде па ако може да ми помогнете ..... Од каде можам да купам книга како: Game of Thrones, The bro code, Death note такви некој не ми е важно на кој јазик се...

Знаете ли каде во Скопје прават карикатури од фотографија, (како на пример дечките од Рамстор) по пристојна цена? Фала однапред

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom