Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Ја симнав FIFA 17-ката од замунда и не сака да ми ја отвори.. Еве што испаѓа:

Прегледај го приврзокот 174368

Проверив драјвери, исклучив антивирус пред малце демек да не е до тоа...пак не сака. Сличен проблем имав со НБА 13ката, ама многу лесно го решив, така што си ја симнав НБА 14ката. :D Да не знае некој што е финтата?

@Syn мислам дека ти пиша дека ја симнуваш од замунда, како е кај тебе? Се игра ли?
Чекај малце, излезен е кракот?

Ја симнав FIFA 17-ката од замунда и не сака да ми ја отвори.. Еве што испаѓа
Simni ja verzijata od steampunks, 34 giga sto e, sto se instalira preku daemon tools, zasto ima 2 verzii od steampunks, edna 34 i drugata 39, na prvata i mene vaka me sjeba.
Tie drugite dve verzii ne bi znael da ti kazam dali rabotat.[DOUBLEPOST=1500287385][/DOUBLEPOST]
Чекај малце, излезен е кракот?
dap, ovie steampunks pocnaa da vadat igri sto imaat denuvo zastita a ne mozea da se kraknat.

Simni ja verzijata od steampunks, 34 giga sto e, sto se instalira preku daemon tools, zasto ima 2 verzii od steampunks, edna 34 i drugata 39, na prvata i mene vaka me sjeba.
Tie drugite dve verzii ne bi znael da ti kazam dali rabotat.[DOUBLEPOST=1500287385][/DOUBLEPOST]
dap, ovie steampunks pocnaa da vadat igri sto imaat denuvo zastita a ne mozea da se kraknat.
Steampunks e 34.1 GB, aма јас одев со екстракт, ај ќе пробам директ преку даемон, може ќе смени :D

Steampunks e 34.1 GB, aма јас одев со екстракт, ај ќе пробам директ преку даемон, може ќе смени :D
dve verzii imas od niv, edna ste instalira preku daemon, druga ti e celata igra pustena, i imas samo dva rar fajla za igracite i uste nesto bese, apdejt mislam, taa verzija mene ne mi ja pustase.
Ovaa so standard daemon instalacija i krak ja pusti.

dve verzii imas od niv, edna ste instalira preku daemon, druga ti e celata igra pustena, i imas samo dva rar fajla za igracite i uste nesto bese, apdejt mislam, taa verzija mene ne mi ja pustase.
Ovaa so standard daemon instalacija i krak ja pusti.
Епа сеа ќе пробам преку даемон, па ако не сака многу убаво. 2 дена се симнуваше се да и ебам, кој ќе ја чека пак другата. xD

Иначе и лаптопов не ми е нешто спремен за фифава реално, ама на послаб квалитет ќе треба да издржува бар една утакмица at a time. :D

Imam Android 7.0,dobar snapdragon 614 procesor,2gb ram i edno 5gb slobodna memorija.Sakam da prasam od kade moze da ja simnam GTA:SA (najnovata verzija)bez da ja platam za Android(kolku saka neka bide vazno da ja imam)
Pratete download linkovi so se sto treba,i da ne e virus.
Fala odnapred

I malce pobrzo,sakaat i moite drugari da ja simnat pa da ne sedat na mojot telefon po cel den u skolo,vaka koga ke dobijam upatstvo na raat ke si bidam.[DOUBLEPOST=1504911856][/DOUBLEPOST]Gledam ne smee da se postira linkovi pa pratete mi poraka.

Последно уредено од модератор:
I malce pobrzo,sakaat i moite drugari da ja simnat pa da ne sedat na mojot telefon po cel den u skolo,vaka koga ke dobijam upatstvo na raat ke si bidam.[DOUBLEPOST=1504911856][/DOUBLEPOST]Gledam ne smee da se postira linkovi pa pratete mi poraka.

Ја има на playstore.

Барам стара игра со топка што треба да не дозволиш да испадне од таблата која е како лавиринти и има дупки насекаде :D.
3D е играта се игра само со маус и е за виндоус ако знае некој нека каже пребарав се никако да ја најдам.

Барам стара игра со топка што треба да не дозволиш да испадне од таблата која е како лавиринти и има дупки насекаде :D.
3D е играта се игра само со маус и е за виндоус ако знае некој нека каже пребарав се никако да ја најдам.

?

Еве ја играта ама ја нема нигде за симнување ја пребарав и на јутуб и сегде сите што ги симнав не работат ништо не е океј.
таа игра беше дел од Microsoft Plus! пакетот за Windows, последниот Plus! пакет беше за Windows XP
така да барај го тоа по торенти

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom