- Член од
- 7 септември 2010
- Мислења
- 1.182
- Поени од реакции
- 1.283
The division и Fifa 17 Ги зедов од инстант гејминг и нема никаков проблемДечки со инстант гејминг имал некој искуство сакам да зеам од кај нив игра ??

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The division и Fifa 17 Ги зедов од инстант гејминг и нема никаков проблемДечки со инстант гејминг имал некој искуство сакам да зеам од кај нив игра ??
Фудбал Менаџер 17та сакам да ја зеамда, океј се
што сакаш да земеш и зошто од тука?
Need For Speed играта користи Denuvo заштита. Оваа заштита е многу популарна во последниве 2 години затоа што многу тешко се заобиколува/победува.Dali nekoj ima seriski za Need for Speed 2016
Без проблем ке тераш пес 2016 на иста конфигурација немам гајле за 2017 немам пробано поздрав.Имам лаптоп со 4 рам, i-3, 2Ghz proccessor и Nvidia GeForce 5500 graphic card.
Која од ФИФА или ПЕС би ми ја поддржувала на овие перформанси? Мислам на постарите верзии од преходните години, бидејќи сигурно од 2017 нема да ми ги поддржи.И дајте совет која од тие две е подобра за carreer mode, бидејќи искрено немам играно фифа или пес веќе 4-5 години carreer mode.
![]()
Се дешава да имаат такви проблеми, ќе си чекаш апдејт нареден и ќе се среди