Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
"FIFA 18 has stopped working"
Како да го решам проблемов? А не покажува дека фали некој dll фаил. :toe:

Инсталирана ми беше и ја играв, но по некое време се деси ова. Знам обично вака се дешава коа фали некој фаил али сум го средувал тоа, но сега...

Зедов инструкции и од неколку видеа на Јутјуб али не помогна ништо.

Сакам да земам надворешен хард диск,но да го користам само за игри.Имали некоја разлика што ке е надворешен?

Сакам да земам надворешен хард диск,но да го користам само за игри.Имали некоја разлика што ке е надворешен?
може само побавно да ти се уклучува играта и да имаш подолг лоадинг
и обавезно гледај усб 3.0 да биде

Кај може да се чипува Xbox 360 и колку пари е чипувањето?

Здраво. А симнав играта Total War: Rome 2 emperor edition и сега она се уклучува се тоа океј, ама кога сакам да почнам да играм, нели пред да почне чекам да се лоадира, да се наполне и откако ќе се наполне сето играта не ми почнува туку ми вика "Total War: Rome 2 has stopped working." Помош некако како да го средам воа?

Пробав да купам V-Bucks на играта Fortnite и кога се најавувам да платам преко Paypal ми излегува ова https://imgur.com/a/fzdCKht

Последно уредено од модератор:
Симнав игра за PS3,како да ја ставам на цд за да ја пуштам на плејстејшнот?

Ќе ми ја фане ли NFS Payback на Ryzen 3 1200, GT 1030 и 8 gb ram?

Ќе ми ја фане ли NFS Payback на Ryzen 3 1200, GT 1030 и 8 gb ram?
секогаш барај на youtube име на игра + графичка. скоро за секоја игра играна на некоја графичка има видео. дури и на интегрирани графички има видео. ќе ја најдиш можеби и твојата комбинација процесор - графичка
види како игра nfs payback на gt 1030
https://www.youtube.com/watch?v=4zdD-2J6Sr4

Дали некој ја симна и сними Forza Motorsport 7?
Јас ја симнав, снимам, завршува и играта ја нема. Фолдерот се полни со фајлови, и веднаш штом се инсталира играта се брише. А дава дека е инсталирана и од каде да се вклучи истата(старт мени). Знам дека бара Win 10 1703 верзија минимум, а јас сум прилично сигурен дека имам понова. 17134.165(освен ако сум сфатил нешто погрешно).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom