Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
dali odstiklira drugite raboti pri instalacija, directx, netframework, c++ visual bla bla takvi stvari nekoi?
napraj reinstall, izgasi antivirusot I turi crackot, mozno e da ti g brise
Ок фала средено е сеа сите трансфери се направени и можамд а играм. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Да не знае некој patch за low graphics settings за Crysis 2 ?

слаба ми е графиката па да не има некој...

ја по не знам колку време, добив желба да играм cadilac and dinosauros (сите пари си ги оставив на флипери), па да не знае некој како можам да ја најдам целата верзија од играва да ја играм онлајн или да си ја спуштам? свртив неколку линкчиња, ама не е како на флиперите шо играв :D
--- надополнето: 15 март 2013 во 23:47 ---
ја по не знам колку време, добив желба да играм кадилак и диносауруд (сите пари си ги оставив на флипери), па да не знае некој како можам да ја најдам целата верзија од играва да ја играм онлајн или да си ја спуштам? свртив неколку линкчиња, ама не е како на флиперите шо играв :icon_lol:

ја по не знам колку време, добив желба да играм cadilac and dinosauros (сите пари си ги оставив на флипери), па да не знае некој како можам да ја најдам целата верзија од играва да ја играм онлајн или да си ја спуштам? свртив неколку линкчиња, ама не е како на флиперите шо играв :D
--- надополнето: 15 март 2013 во 23:47 ---
ја по не знам колку време, добив желба да играм кадилак и диносауруд (сите пари си ги оставив на флипери), па да не знае некој како можам да ја најдам целата верзија од играва да ја играм онлајн или да си ја спуштам? свртив неколку линкчиња, ама не е како на флиперите шо играв :icon_lol:

Инсталирај MAME32

Call of Duty Blac OPS 2 Ја приклучив на графичка Intel HD 3000 но никако не можам да добијам звук и го вратов времето како што има туротали на јутуб но никако не можам да добијам звук зане некој да ми помогне...

Call of Duty Blac OPS 2 Ја приклучив на графичка Intel HD 3000 но никако не можам да добијам звук и го вратов времето како што има туротали на јутуб но никако не можам да добијам звук зане некој да ми помогне...

Ако ти е од SKIDROW, пробај инсталирај ги последните update-ти.

Некој дали знае како можам DmC со gamepad да ја играм, освен со xpadder и слични програми? :unsure:

Дај некој продукт кеј за симсити 5 или како да ја уклучам ми стои преку оригин

Ja spustiv Lost Planet 2 i mi bara akaunt nesto da se registriram i da ja registriram igrata. Posto nemam original nemam ni key, i mi vika bez kljucot ke moze da igram ama nema da bidam vo moznost da pravam save u igrata.

Ja spustiv Lost Planet 2 i mi bara akaunt nesto da se registriram i da ja registriram igrata. Posto nemam original nemam ni key, i mi vika bez kljucot ke moze da igram ama nema da bidam vo moznost da pravam save u igrata.

Bidi pospecificen, ili slikaj, pretpostavuvam e nekoja zastita kako games for windows ili uplay, treba da moes offline account da naprais ili pak pravilno da iskopiras krakot. :)

До пред некој ден нормално си ја играв фифа 13, денес пробав да ја уклучам и ми се појави ова:
hhhhhhh.png

Помош?

Ја преинсталирав џабе е.

Знае некој што е работата со Gears of War? Ја инсталирав играта и кога ја пуштам ми се покажува ова, знае некој што е проблемот и како да се среди?

2mdl5co.jpg

Да не е работата тоа што имам Windows 7, зашто како што читав играва може да се играла само на Windows XP, или нема благе везе? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom