Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 14.092
- Поени од реакции
- 23.834
Дечки, не сум многу по соните, појќе од ИксБокс се разбирам, али имам 2 у играчница , и ми треба малу помош...
Едното сони, кој ќе го пуштим цедето ( само ПЕС ми се игра на тоа сони, цедето е оригинал) почнува се нормално, али за време на утакмица на пример на фаул, гол или било како прекин, се укочува, и треба да го померим со рука сонито за да продолжи утакмицата...
И така пак скоро на секој прекин..
Со што имам проблем, со цедето, со ласерот, со механизмот??
Едното сони, кој ќе го пуштим цедето ( само ПЕС ми се игра на тоа сони, цедето е оригинал) почнува се нормално, али за време на утакмица на пример на фаул, гол или било како прекин, се укочува, и треба да го померим со рука сонито за да продолжи утакмицата...
И така пак скоро на секој прекин..
Со што имам проблем, со цедето, со ласерот, со механизмот??
сакам да ја почнам Elder Scrolls Skyrim Online
се мачам два дена и никако да најдам пач или нешто друго, незнам шо да правам, ми треба помош од некој да ме упати, линк да ми прати или билошто, многу би ви бил благодарен 
ми се пофали едно другарче дека излегла и дека ја инсталирал 

а за баговите имам слушнато али ај реков да споредиме
е немаше да биди интересно, плус змејовите и не умираат баш така лесно како што кажа а за троловите да не праиме муабет, да не го сретнеш на патот - готов си, јас сум 40 левел и моажам да кажам дека сум солидно нареден и ако не го употребам Spectral assasian ништо не правам... така да и не се слагам баш во се.
еднаш со Норд после со Орка