- Член од
- 3 мај 2008
- Мислења
- 849
- Поени од реакции
- 40
Дечки ај малку помош.Инсталирав игра и се снимив и крак и се инсталирав и кога сакам да ја стартувам играта ми се јавува Requires Hardware Graphics Acceleration.Што е проблемот и решение за него.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Копирај СВЕ што се наоѓа во Крак фолдерот и пастирај во фолдерот кај што си ја инсталирал играта.
fala mn master saka sea poz![]()
Дечки ај малку помош.Инсталирав игра и се снимив и крак и се инсталирав и кога сакам да ја стартувам играта ми се јавува Requires Hardware Graphics Acceleration.Што е проблемот и решение за него.
Играта е релативно стара (некои 3-4 години) и тогаш сум можел да ја инсталирам ама со правење формат на компјутерот и уште триста глупости сега неможам пак да ја инсталирам.Така ми прави скоро на сите игри кои сакам да ги вклучам.Па ако мислиш дека е до некои драјвери прати некој линк да симнам па да видам што како.
Каде се може таму![]()
Ој овдека и симни драјвер.
Конкретно кој??
Имам еден проблем при обид да ектрактирам еден рар фајл. Значи фајлот има само 1парт и при крајот на процесот на екстрактирање ми ка да го изберам парт2 од тој рар, а тој не постои. Се обидов да го преименувам истиот од парт1 во парт2 али нема крај. Стигнав до парт 9/10 и уште бара![]()