Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам што треба да се направи за да се игра на GArena, ама преку Steam е многу едноставно и доста ефтино.
http://store.steampowered.com/app/550/
--- надополнето ---
1. Како можеш да не знаеш каква графичка имаш?
2. Ако имаш посебна графичка, дали си сигурен дека после преинсталирање на Windows си ги инсталирал драјверите за графичката? Или си ги инсталирал драјверите за интегрираната графичка од ЦДто со драјвери за матичната плоча?
Mене ми беше финтата да играм бесплатно на гарена:kesa:
Daj ve molam nekoj dobri gejmeri sto znaat dobri novi pred se interesni igri neka kazi kade mozam da gi simnam online bez da plakam za niv(free)?Konfiguracijata mi e: 2 GB RAM, Dual-Core E6300 @ 2.80 GHz procesor,graficka kartica NVIDIA GeForce 210.Sto cini na vakva konfiguracija pisete da barampozz
Ако сакаш бесплатно да играш и да заштедиш 300 денари, помачи се малце.
--- надополнето ---
Alien Swarm - Бесплатна игра на Steam.
Исто побарај тука, ќе најдеш уште неколку бесплатни игри на Steam. Штом имаш nVidia графичка, ти препорачувам да кликнеш на втората понуда. Бесплатно ќе ја добиеш Half-Life 2 Deathmatch. Не е баш нова игра, ама може да понуди многу часови интересен мултиплеер.
Мислам дека дечкото бараше добри,нови,игри и бесплатно онлајн како torrent,а не преку steam
Си најдов,само да се надевам дека ќе работи:kesa:Епа нека бара на друго место. Забрането е ширење на пиратерија на форумов. Си има други форуми за такви работи. А сигурно по такви форуми можат да ти кажат и како да играш L4D2 на GArena.
Daj barem kazete iminja na nekoj predobri igri sto stvarno vredi da se igraat.jas ke se snajdam za simnuvanje stom e zabraneto sirenje na piraterija.Fala odnapred
Може некој да ми најде safe-file од Half Life 2, да почнува од овде ?
moze da mi kazete zaso na Battlefield Bad Company 2 koa ke pocnam so 1 misija kamerata mi odi nagore. mi pisuva neso mouse look around i mrdam so mausot nejke samo gore stoi pomos -.- :S