Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
На среди инсталација на ФИФА Менаџер 2011, ми испаѓа Please insert disk.. А имам CD ставено, да не знае некој што е проблемот??

Кога оклучувам Гарена, кликнувам нели 2пати на неа, и чекам не се оклучува.. пробав многупати ништо..
рефреширав и пак ништо.. ре-инсталирав и пак ништо..
До што е?!?!

Кога оклучувам Гарена, кликнувам нели 2пати на неа, и чекам не се оклучува.. пробав многупати ништо..
рефреширав и пак ништо.. ре-инсталирав и пак ништо..
До што е?!?!

Од кога ќе кликнеш 2 пати на иконата и не се пушти пробај ctrl+alt+del и у processes исклучи го процесот Garena.exe и после повторно пушти ја гарената.
Јас имав таков сличен проблем и ова ми помагаше.
Позз :)

Дали знае некој NHL 11 кај да ја најдам ? или воопшто нема за PC ?

Вака сега .. до неодамна користев Windows XP и немав проблеми со Гарена, но сега на Windows 7 кога ја инсталирав ми се појави ова знакче на иконата garena.jpg. И пример кога влегувам во некоја соба ми го пишува ова: Please use legal software. You may need to add Garena into firewall trust list to start game.
Ја додадов Гарена во Allow a program through Windows Firewall и повторно ми вели исто. Би ве замолил за ваша помош доколку некој знае како да го реши проблемот.

Дали знае некој NHL 11 кај да ја најдам ? или воопшто нема за PC ?

Побарав насекаде , за PC никаде не најдов , сигурно ја има играта но ја нема пиратски на нет =)

Ја инсталирав оваа новата 18 Wheels of Steel Extreme Trucker 2 и сеа кога одам да ја пуштам ми дава don't send инсталирав и најновиот DiretX и пак не тргнува да не знае некој шо е проблемот ?

Вака сега .. до неодамна користев Windows XP и немав проблеми со Гарена, но сега на Windows 7 кога ја инсталирав ми се појави ова знакче на иконата Прегледај го приврзокот 39434. И пример кога влегувам во некоја соба ми го пишува ова: Please use legal software. You may need to add Garena into firewall trust list to start game.
Ја додадов Гарена во Allow a program through Windows Firewall и повторно ми вели исто. Би ве замолил за ваша помош доколку некој знае како да го реши проблемот.

Десен клик на иконата и одбери run as administrator...можеби тоа ќе помогне.
Позз!

Луѓе како да изрежам игри на Xbox да ми ги чита преку неро или некое друго програмче?

Можно ли е GTA4 да ми сецка на оваа конфигурација или торентот беше глуп :)

Geforce GT320M 1gb
4gb ram
intel core 2 duo T6670 2.20ghz

Луѓе како да изрежам игри на Xbox да ми ги чита преку неро или некое друго програмче?

Преформулирај прашањето...

Можно ли е GTA4 да ми сецка на оваа конфигурација или торентот беше глуп :)

Geforce GT320M 1gb
4gb ram
intel core 2 duo T6670 2.20ghz

Стави го последниот пач што излегол за играва и ќе ти се среди (колку-толку) зашто слаба графичка имаш.

Преформулирај прашањето...

Стави го последниот пач што излегол за играва и ќе ти се среди (колку-толку) зашто слаба графичка имаш.

Aha ke probam, tuku cudno mi bese sto gi igram bez problem site igri sto se izlezeni do sega i toa najmalku na medium da se detalite, a ovaa mi seckase, zatoa prasav. Fala
(se izvinuvam za latinicata, nemam na ovoj pc mk podrska)

Igram Age of empires 3. Problemot e shto ne mozam da gi prodolzham zachuvanite partii. Koga ukluchuvam saved game, ja otvara ama igrata e pauzirana i ne mozhe da prodolzi. Kje mi napishe game resumed a sepak ostanuva so golemi bukvi GAME PAUSED i ne saka da prodolzhi. Znae nekoj shto e problemot i dali ima reshenie?

Igram Age of empires 3. Problemot e shto ne mozam da gi prodolzham zachuvanite partii. Koga ukluchuvam saved game, ja otvara ama igrata e pauzirana i ne mozhe da prodolzi. Kje mi napishe game resumed a sepak ostanuva so golemi bukvi GAME PAUSED i ne saka da prodolzhi. Znae nekoj shto e problemot i dali ima reshenie?

Побарај (ако има) пачови за играта, инстлирај го последниот, стај крак за него и терај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom