ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.886
- Поени од реакции
- 44.422
На среди инсталација на ФИФА Менаџер 2011, ми испаѓа Please insert disk.. А имам CD ставено, да не знае некој што е проблемот??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога оклучувам Гарена, кликнувам нели 2пати на неа, и чекам не се оклучува.. пробав многупати ништо..
рефреширав и пак ништо.. ре-инсталирав и пак ништо..
До што е?!?!
Дали знае некој NHL 11 кај да ја најдам ? или воопшто нема за PC ?
Вака сега .. до неодамна користев Windows XP и немав проблеми со Гарена, но сега на Windows 7 кога ја инсталирав ми се појави ова знакче на иконата Прегледај го приврзокот 39434. И пример кога влегувам во некоја соба ми го пишува ова: Please use legal software. You may need to add Garena into firewall trust list to start game.
Ја додадов Гарена во Allow a program through Windows Firewall и повторно ми вели исто. Би ве замолил за ваша помош доколку некој знае како да го реши проблемот.
Луѓе како да изрежам игри на Xbox да ми ги чита преку неро или некое друго програмче?
Можно ли е GTA4 да ми сецка на оваа конфигурација или торентот беше глуп
Geforce GT320M 1gb
4gb ram
intel core 2 duo T6670 2.20ghz
Преформулирај прашањето...
Стави го последниот пач што излегол за играва и ќе ти се среди (колку-толку) зашто слаба графичка имаш.
Igram Age of empires 3. Problemot e shto ne mozam da gi prodolzham zachuvanite partii. Koga ukluchuvam saved game, ja otvara ama igrata e pauzirana i ne mozhe da prodolzi. Kje mi napishe game resumed a sepak ostanuva so golemi bukvi GAME PAUSED i ne saka da prodolzhi. Znae nekoj shto e problemot i dali ima reshenie?