Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Го имам следниов проблем со GTA EFLC

GTA.jpg

Пробав со Реинсталирање на ИГрата, пробав и со Games for Windows Live. Не се трга ова.

Како да ја fix-нам?

zdr instalirav stronghold legends igrata ja prima , no samo od kaj so e instalirana od desktop ikonata nemoze da ja primi mi pisuva error. probav so paste shortcut i move na desktop nemoze ! aj ako moze kazete mi so e problemot fala odnapred.

ja simnav NFS Undercover za PS2, i sega kako da ja stavam na CD za da moze posle da se igra na PS2

Кај е тој брзиот мотор на ГТА Сан Андреас? :) Има еден во катна гаража покрај океанот. Имаше уште еден знам покрај еден ко базен празен што кога ќе се качиш ти дава мисија одма. Му текнува на некој кај беше? :)

Kako се викаше,имаше едно програмче и ти кажува дали ќе ти се фати играта на компјутерот или не..?

Кај е тој брзиот мотор на ГТА Сан Андреас? :) Има еден во катна гаража покрај океанот. Имаше уште еден знам покрај еден ко базен празен што кога ќе се качиш ти дава мисија одма. Му текнува на некој кај беше? :)

Пробај во San Fiero некаде кај бродот, каде што има мисии и носиш коли, некаде кај тоа за подморници што е или така нешто.:)

Пробај во San Fiero некаде кај бродот, каде што има мисии и носиш коли, некаде кај тоа за подморници што е или така нешто.:)

Се снајдов, најдов мапа на гугл. Башка тој бил истиот мотор во катната гаража покрај океанот, јас мислев побрз е. :)

За да ја ставиш на цд играта мора да биде iso file ако не е ке си симнеш конвертор за во исо јас го користам UltraISO си ја претавараш во исо и одиш во Nero да ја режиш во Disc Image го селектираш во играта Iso File режиш и си играш толку

Ја спуштив Tomb Raider Anniversary од замунда, ама играта е на бугарски.. шо треба да напрам за да си е нормална (на Англиски).. ?

Ме интересира нешо за ГТА 4.
Играва има некои Achievements. Некои од нив сум сигурен дека сум ги поминал, но се затворени исто како да не сум ги завршил.
Дали е тоа поради тоа шо играва е од Карибите(Пиратска)

Вака... Ја симнав Фифа менаџер 2010, ја инсталирав... Се си течеше доро, инсталацијата беше успешна. Го инсталирав и DirectX од играта, ама кога ја пуштам ми пишува "please carefully re-enter the entire code found either in your confirmation email,your game manual/product packaging, or game card". Дали му се има на некој случено тоа, или нешто слично? Ако знае некој нека пише тука или нека ми пише приватна порака. благодарам однапред :))

Вака... Ја симнав Фифа менаџер 2010, ја инсталирав... Се си течеше доро, инсталацијата беше успешна. Го инсталирав и DirectX од играта, ама кога ја пуштам ми пишува "please carefully re-enter the entire code found either in your confirmation email,your game manual/product packaging, or game card". Дали му се има на некој случено тоа, или нешто слично? Ако знае некој нека пише тука или нека ми пише приватна порака. благодарам однапред :))

Брат кракот не ти е во ред, прво види дали имаш во DVD-то (барај во фолдер: RAZOR, RELOADED ...) или пак на интернет.

Брат кракот не ти е во ред, прво види дали имаш во DVD-то (барај во фолдер: RAZOR, RELOADED ...) или пак на интернет.

Vo folder imam rld-fim 09, i od tamu mi go dava serial kodot, ima poveke, probav so 1,2,3.... ne biva... Izgleda ke mora na net da baram

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom