punkbooster
Black Rose Dying
- Член од
- 10 декември 2009
- Мислења
- 845
- Поени од реакции
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веројатно си симнал бугарска или руска верзија а не ти подржува кириличен фонт ОС.
Веројатно си симнал бугарска или руска верзија а не ти подржува кириличен фонт ОС.
@PUNKBOSTER кажи кога ке си тука да дојдам ке го средиме то со фонтот и пиши дали да го носам хдд за да ја префлриме.
Едно другарче ми ја даде Metro 2033 (Рипувана). Ја инсталирав и ми ја дава оваа грешка.. Имам ATI 5750? Што може да биде проблемот? Траже PhysXLoader.dll .
![]()
Денес ја симнав Мафија 2 и ја инсталирав... Почнав да ја играм и првите импресии од играта се супер, ама незнам дали е до кракот, треба некој пач или пак таква е играта незнам, но само што почнуваш да ја играш здравјето ти паѓа на минимум сликата е бледа, заматена и се слуша отчукување на срцето... Ај си реков треба да се земе ваљда медик или слично... Влагам во ресторанче зимам пијалок или јадење не е битно и оп здравјето доаѓа до крај... И се ќе беше во ред ако не почнува здравјето само да се намалува и веќе за околу 30-ина секунди пак истото... А бе умрев од нервоза... Е сега незнам дали е до кракот или нешто друго ако зне некој нека ми каже на ПП...
Поздрав...
Денес ја симнав Мафија 2 и ја инсталирав... Почнав да ја играм и првите импресии од играта се супер, ама незнам дали е до кракот, треба некој пач или пак таква е играта незнам, но само што почнуваш да ја играш здравјето ти паѓа на минимум сликата е бледа, заматена и се слуша отчукување на срцето... Ај си реков треба да се земе ваљда медик или слично... Влагам во ресторанче зимам пијалок или јадење не е битно и оп здравјето доаѓа до крај... И се ќе беше во ред ако не почнува здравјето само да се намалува и веќе за околу 30-ина секунди пак истото... А бе умрев од нервоза... Е сега незнам дали е до кракот или нешто друго ако зне некој нека ми каже на ПП...
Поздрав...
Нема што да се нервираш. Пиратска е играта, си ја зел за беспари па не работи, нема причина за нервирање.
Кракот нечини, има крак фикс од скидроу, прочепкај најди си.
Како бе без пари...??? Интернет ти да не ми плаќаш...??? Зошто го плаќам тој интернет...?![]()