Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира дали знае некој кога официјално ќе излезе Half Life 2 : Episode 3?
Фала однапред.

Ме интересира дали знае некој кога официјално ќе излезе Half Life 2 : Episode 3?
Фала однапред.

Сеуште не постои ништо официјално, ама по се изгледа накај 2011

Ми треба помош околу NBA сакам да ја играм со рачка и сега кога одам во Options нели ми дава пример да изберам првен Contoler 1, Controler 2, Generic, FireStrom Dual Analog, Logitech Chillstream и уште 5-6 работи што треба да изберам пробав на Generic и FireStorm небива да не ги вртам сите знае некој како да го средам ова ?

И второ прашање не е толку битно ама ако знае некој зошто да не, нека ми ги каже контролите сите што се на сликава подоле оти не знам баш ептен англиски така да ..

http://www.pic.mk/?v=11283094731.bmp

--- надополнето ---

Извинете за пост под пост ама морам да пишам, го средив проблемот погоре ама ми испадна друг незнам зошто ама откако ќе изиграм 10-15 минути ми се гаси играва и ми се појавува тоа Don't Send и Send Error Report .. ми пишува NBA LIVE 08 has encountered a problem and need sto close. We are sorry for the inconvenience. .. итн.

Оти вака ? :/

Другари инсталирав CS Source v45 en. И не можам да се приклучам на никаков сервер ?
- Ставив нов MasterServers и пак не може.

Проблем:

Network: IP 79.125.177.82, mode MP, dedicated No, ports 27015 SV / 27005 CL
Connecting to 89.205.123.68:27015...
The server you are trying to connect to is running an older version of the game.

Connecting to 82.193.87.14:27017...
Invalid Steam key size.
Connecting to 109.206.96.9:27015...
The server you are trying to connect to is running an older version of the game.

Пробуваш да се конектираш на сервери со постара верзија на играта од твојата.

Браќа земјаци и мили комшии,
Дајте ми некој асален крак за Мафиа 2 по пп. Се отепав од барање никаде нема.

Браќа земјаци и мили комшии,
Дајте ми некој асален крак за Мафиа 2 по пп. Се отепав од барање никаде нема.
На zam.... ке пишеш mafia ii crackfix и ќе го симнеш тој од skidrow. Толку :)

На zamunda(dot)net ке пишеш mafia ii crackfix и ќе го симнеш тој од skidrow. Толку :)

Е, сега ја инсталирав играта и нешо многу ми е чудно. Дури и на 640*480 резолуција ми сецка играта. Од што ќе да е тоа?
Имам рам 1 гб, нешо друго ќе да е ако знаеш? :)

Е, сега ја инсталирав играта и нешо многу ми е чудно. Дури и на 640*480 резолуција ми сецка играта. Од што ќе да е тоа?
Имам рам 1 гб, нешо друго ќе да е ако знаеш? :)
Друже, 1GB рам не е воопшто доволен за играва :)
Пази ова.

-Minimum System Requirements
Memory: 1.5 Gb

-Recommended System Requirements
Memory: 2 Gb

Лелееее
П***У МАТЕР
спуштав една игра 8.16гб,И сега остана на 7.1 спуштено и несакат појке некој совет??

Лелееее
П***У МАТЕР
спуштав една игра 8.16гб,И сега остана на 7.1 спуштено и несакат појке некој совет??

Преку торент ја спушташе така? Изгледа не бил сидуван доволно. И мене ми се дешавало вака, ќе се закочи на средина или на крај и после чекај ден, два, нејќе. Другпат бирај подобро сидуван торент.

:( Играва е многу ретка цел интернет го пребарав по торенти и пак само овој и го спуштив 87% и закоче..и сега нема начин а?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom