Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
aj vazi....Има посебен хак за да играш COD 2 Multiplayer...
Адни ме на мсн ќе ти го пратам ако го немаш..
Minimum Requirements:Може ли некој да ми каже дали ќе ми ја фати играта Saints row 2 на 512мб рам?
мојот проблем е кога ја инсталирам BurnOut Paradice ми се покаже ова ( види на сликата ) дали некој знае како да го направам и да ја инсталирам играта ????
kako se pominuva 3 mislija na man of war.....na kraj koa ti vika leave the villige....kako da go napustam seloto so tie 2cata, a me brkaat 20 tenkovi, i 50 vojnici...
ako JA ima nekoj pominato neka mi kaze...
Извини што почека, ама морав да ја играм од ново за да се потсетам
Прво, не ми е јасно од каде двајца.. почнуваш само со еден (Kuznetsov), па им помагаш на партизаните десно од каде што земаш уште 5 луѓе (кликај на партизаните). После ова лесно е да ги средиш Германците во училиштето (десно од него, преку уличката имаш сандаци со MP-40, MG-42, муниција и еден куп бомби и завои). Откако ќе го завземеш училиштето среди ги Германците лево и десно од него што се кријат по куќите и дворовите, па префрли се преку главната улица кај што е втората група партизани.
И сега можеш да си правиш тактики.. фронтален напад тешко да ти успее, па оди со двајца војници од позади (т.е. лево или десно од штабот) и полека напредувај. Префрли го остатокот од твоите војници позади ѕидот што гледа накај штабот, да ги занимаваат Германците за полесно да ти биде да ги изненадиш од позади
На крај кога ќе го завземеш штабот, save, па спринт (double-click) накај стрелката.. гарант нема тенкови таму, туку само војници кои веќе би требало да знаеш како да ги средиш. Во краен случај, ако останеш повеќе отколку што треба и ти се приближат half-tracks и тенкови.. пушти го A.K. да трча накај шумата, а другите нека изиграваат топовско месо![]()
Фифата има проблеми со некој гејмпади. Особено ако гејмпадот не ти е од овие попознативе фирми(читај кинески). Еве види тука ако може нешто да ти помогне
Знам дека некој бараше Текен 5 за ПЦ, си реков нема шанси, па земав ја симнав играта, симнав емулатор, се е ОК, интрото поминува и тогаш Don't Send се појавува![]()