Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Па симни си Deamon Tools или PowerISO и иди mount image најди каде си ја екстрактирал играта и кликни ок. Би требало да започне инсталацијата.. а за режење има двд од 8 гига ( Dual Layer )

Нема што да режеш, земи Daemon tools или PowerISO и монтирај го исото и ќе добиеш инсталациони фајлови:helou:

Ај ако може некој да ми најде каталог од оригинални игри,со цена (да се од фирми од македонија )

Да, ама најдобро ќе ти е да одаш или да се јаваш во Скопје во продавницата што им е, да ти кажат кои игри точно ги имат. Оти не им се внесени/избришени сите од онлајн каталогот и од тој ценовник што го дават на нивните дистрибутери.

Пред некој месец ја барав Half Life Anthology, па чекав цела недела да "провериле" дали ја имат, ја немале, а ја имаше во ценовникот. Па се одлучив за Prince Of Persia Trilogy.

Имам еден проблем со играва.
18345906.jpg

Вака само ми стојт играва. Ми се вртит та стрелката, ама само така останвит... Чекав 10минути ама џабе...
Помош?

Ај барем за Bournout Paradise кажете ми. За џабе не потрошив 6GB :nesvest:

А имам проблем и со FallOut 3... Така се нормално си играм и одеднаш ќе се заглавит...

Фала однапред. :smir:

Броо и кајмене е така Pess09 играм до 8-финале. Одам за 4-финале во Лига на Шапиони или во лигата на 10-тиот напревар ми се појавува грешка во Сејфот на играта.
Проблем

Броо и кајмене е така Pess09 играм до 8-финале. Одам за 4-финале во Лига на Шапиони или во лигата на 10-тиот напревар ми се појавува грешка во Сејфот на играта.
Проблем

Дај некој подобар скрин, ништо не се гледа што е проблемов, стави ја на www.tinypic.com

имам игра во формат .nds како да ја стартувам знае некој
имаше кои се програми за отварање таков формат ама не помогна

Dali nekoj moze da mi pomogne okolu MotoGp 08 mi izleguva Dont Send pred da pocne trkata :toe:

Десен клик на Launcher.exe и намести compatability Windows 2000 и нема да имаш проблеми :helou:

неколку пати ми се случува во последно време кога играм, gta4, assasin creed, far cry2 да ми ја крашне играта и да ми даде прозорче со објаснување дека прекинала да функционира поради недостаток на меморија а иам 4GB RAM.:toe:

неколку пати ми се случува во последно време кога играм, gta4, assasin creed, far cry2 да ми ја крашне играта и да ми даде прозорче со објаснување дека прекинала да функционира поради недостаток на меморија а иам 4GB RAM.:toe:

A колку од нив ти се искористени без да играш игри? При најнормална работа?

Да не имаш некое програмче или драјвер што те зеза...

Најверојатно виртуелна меморија немаш доволно?

Денес клик на My Computer -> Properties -> Advanced -> Settings (Performance) -> Advanced -> Change (Virtual Memory) ->

Оди No Pagging File, ако ти побара да рестартираш, рестартирај. Па после оди Custom Size, мене ми е направено 1536 - 3072.

Try this (at home :pos:). :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom