Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
daj kazete dali moze ngs carbon mrezno i ako moze kako:salut:

дај казете дали мозе нфс карбон мрежно и ако може како и се извинувам за ова погоре:salut:

Може ли некој да ми каже дали ќе ми ја фати играта Saints row 2 на 512мб рам?

Може ли некој да ми каже дали ќе ми ја фати играта Saints row 2 на 512мб рам?
Minimum Requirements:
- Windows XP / Vista
- 2.0 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2)
- 1 GB Available System Memory
- 15 GB Available Hard Drive Space
- 128 MB 3D Video Card w/Shader Model 3.0 Support (Nvidia GeForce 7600 / ATI Radeon X1300)
- DirectX Compatible Display Capable of 640x480 16-bit Color Resolution
- DirectX 9.0c Compatible 16-bit Sound Card
- Broadband Connection for Internet Multiplayer

Recommended Requirements:
- Windows XP / Vista
- 3.2 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2)
- 2 GB Available System Memory
- 256 MB 3D Video Card with Shader Model 3.0 Support (Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD3850)
- DirectX Compatible Display Capable of 1024x768 in 32-bit Color
- DirectX 9.0c Compatible 16-bit Sound Card
- Recommended System Requirements Required for 2-12 Player Multiplayer or Co-Op

Ако ти фати со 512-ка ќе ти кочи т.е. Slide Show :helou:

мојот проблем е кога ја инсталирам BurnOut Paradice ми се покаже ова ( види на сликата ) дали некој знае како да го направам и да ја инсталирам играта ????

6p3zph.jpg

мојот проблем е кога ја инсталирам BurnOut Paradice ми се покаже ова ( види на сликата ) дали некој знае како да го направам и да ја инсталирам играта ????

На цд/двд ја имаш? Ако е така, најверојатно е многу оштетен дискот. А ако ти е како имиџ доунлоадирано, не е во ред имиџот. Најди си друг.

EDIT: И не отварај нови теми. Пиши тука за помош.

kako se pominuva 3 mislija na man of war.....na kraj koa ti vika leave the villige....kako da go napustam seloto so tie 2cata, a me brkaat 20 tenkovi, i 50 vojnici...
ako JA ima nekoj pominato neka mi kaze...

Извини што почека, ама морав да ја играм од ново за да се потсетам :)

Прво, не ми е јасно од каде двајца.. почнуваш само со еден (Kuznetsov), па им помагаш на партизаните десно од каде што земаш уште 5 луѓе (кликај на партизаните). После ова лесно е да ги средиш Германците во училиштето (десно од него, преку уличката имаш сандаци со MP-40, MG-42, муниција и еден куп бомби и завои). Откако ќе го завземеш училиштето среди ги Германците лево и десно од него што се кријат по куќите и дворовите, па префрли се преку главната улица кај што е втората група партизани.

И сега можеш да си правиш тактики.. фронтален напад тешко да ти успее, па оди со двајца војници од позади (т.е. лево или десно од штабот) и полека напредувај. Префрли го остатокот од твоите војници позади ѕидот што гледа накај штабот, да ги занимаваат Германците за полесно да ти биде да ги изненадиш од позади :)

На крај кога ќе го завземеш штабот, save, па спринт (double-click) накај стрелката.. гарант нема тенкови таму, туку само војници кои веќе би требало да знаеш како да ги средиш. Во краен случај, ако останеш повеќе отколку што треба и ти се приближат half-tracks и тенкови.. пушти го A.K. да трча накај шумата, а другите нека изиграваат топовско месо :)

дај казете дали мозе нфс карбон мрежно и ако може како

fala druze...ja pominav uste otoagas koga pisav..neznaev neka koa ke stisnes O ti dava sto treba da napravis..t.s deka treba da ides nakaj strelkata...sea sum do 4 ili 5 misija

Koga si vo rovovi niz cela mapa....i germancite koa se siminjaat nakaj mene...mnogu mi e teska ovaa...treba da gi izdrzam site napadi, da ne me probijat...ali mi idat so mnogu tenkovi i go jadam:)

Извини што почека, ама морав да ја играм од ново за да се потсетам :)

Прво, не ми е јасно од каде двајца.. почнуваш само со еден (Kuznetsov), па им помагаш на партизаните десно од каде што земаш уште 5 луѓе (кликај на партизаните). После ова лесно е да ги средиш Германците во училиштето (десно од него, преку уличката имаш сандаци со MP-40, MG-42, муниција и еден куп бомби и завои). Откако ќе го завземеш училиштето среди ги Германците лево и десно од него што се кријат по куќите и дворовите, па префрли се преку главната улица кај што е втората група партизани.

И сега можеш да си правиш тактики.. фронтален напад тешко да ти успее, па оди со двајца војници од позади (т.е. лево или десно од штабот) и полека напредувај. Префрли го остатокот од твоите војници позади ѕидот што гледа накај штабот, да ги занимаваат Германците за полесно да ти биде да ги изненадиш од позади :)

На крај кога ќе го завземеш штабот, save, па спринт (double-click) накај стрелката.. гарант нема тенкови таму, туку само војници кои веќе би требало да знаеш како да ги средиш. Во краен случај, ако останеш повеќе отколку што треба и ти се приближат half-tracks и тенкови.. пушти го A.K. да трча накај шумата, а другите нека изиграваат топовско месо :)

дај казете дали мозе нфс карбон мрежно и ако може како

Знам дека некој бараше Текен 5 за ПЦ, си реков нема шанси, па земав ја симнав играта, симнав емулатор, се е ОК, интрото поминува и тогаш Don't Send се појавува :)

Фифата има проблеми со некој гејмпади. Особено ако гејмпадот не ти е од овие попознативе фирми(читај кинески). Еве види тука ако може нешто да ти помогне

Одлично функционира нема никаков проблем фала друже :helou:

Знам дека некој бараше Текен 5 за ПЦ, си реков нема шанси, па земав ја симнав играта, симнав емулатор, се е ОК, интрото поминува и тогаш Don't Send се појавува :)

BTW uspeav da ja pustam, pa sega si igram Tekken 5 na PC, grafikata e malce shitty ali nema veze :):)

Имам еден проблем со играва.
18345906.jpg

Вака само ми стојт играва. Ми се вртит та стрелката, ама само така останвит... Чекав 10минути ама џабе...
Помош?

и ова ако знајте...

Шо требит да се прајт овде? Мисијата се викат Nutcrackin', а се работи кога една наставничка (дебела, хипик) ти викат нешо за да го спасиш празникот...
25906884.jpg

Кај тие RS и LS, стојат Left Alt и Rignt Alt. Стегам L.alt и R.alt, ама нишо не се дешава.Овде стојат RS и LS, бидејќи сликава ја зедов од на нет, дека немојт нешо PrtSc.

Помош за инсталација на Devil May Cry 4

Ја зедов играта, на 2 DVD диска, и на нив имаше архиви од по 100 мегабајти. Нормално, ги екстрактирав, без проблем, очекувајќи дека ќе добијам инсталационен фајл. Наместо тоа, добив image од играта за режење, со големина близу 8 гигабајти. Да го изрежам на еден DVD диск, не можам, а иако имам blu-ray читач, немам таков режач:nesvest:! Дали може некако да направам играта да се „изреже“ на преносен хард диск, или image-от да го „екстактирам“ на мојот HDD, или било како играта да заврши кај мене на PC успешно инсталирана?
HELP, ANYONE?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom