Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Абе знае ли некој как да ја инсталирам Serious Sem 1 дел продолжението? Имам виста и не можам да ја инст.И играм,а на Windows XP можев да ја играм.Ако може некој да ми помогне ќе му бидам многу благодарен.Фала и позз.

Помош! Како да играм на интернет или како да најдам сервери за играта Day of Defeat или можеби ми треба некој пач ????:nesum:

Помош! Како да играм на интернет или како да најдам сервери за играта Day of Defeat или можеби ми треба некој пач ????:nesum:

DoD... Оригиналот или некоја кракувана?

DoD 1.3 не е кракувана како да најдам сервери за на нет ?

Ахам, значи оригинал така (или сега глуп ме праваш :) )? Преку Steam нели? Еми, преку Steam барај си сервери. :)

Кога ке флезем во CS и одам на Internet таму ми дава сервери ,а на DoD не ми дава никакви сервери и сеа дали ми треба пач или нешто друго ?:nesum:

Чекај само кажи ми нешто. Преку Steam ја стартуваш?

Не ја стартувам преку стеам....

Ми треба помош околу гарена. Има посебна тема, или може и овде да се обратам, па да се најде некој на помош? :nesum:

Pa koga pustam Garena, odam Login i posle 1-2 sekundi mi se restartira PC. Probav ednas, pa vtor pat isti problem.

Ја спуштив ТракМаниа од официјалната страна т.е. од то шо е Direct link и кога сакам да ја инсталирам ми го пишува ова:

79839335.png

Помош? :pipi:

Мето,со пуштен SxE ја старташ?

T.S. не ти е досимната инсталацијата,си го прекинал download-от.
Симни пак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom