Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Wild guess ( ја немам играва ) ама претпоставувам дека играта се уклучува во некоја резолуција која не е поддржана од твојот монитор. Прогуглај малце најди некој начин да ја смениш резолуцијата надвор од играта ( преку регистри или некој file каде што се чуваат сетинзите за таа игра и сл. ) или најди монитор од некој другар, упали ја играта таму, смени резолуција ingame ( одбери резолуција која знаеш дека работи на твојот монитор ! ) и врати го после твојот монитор.

Black Ops Мултиплеерот неможам да играм. Дали дека е симната или шо е работава??

Можеш, но барај приватни сервери. Или најди кракована верзија само за мултуплејар наменета. А ако сакаш на поофицијални сервери, нз таму на стеам ваму таму, тогаш мораш да ја купиш

Nekoj znae kako moze da ja upravam Dirt 3 mi pise error Skidrow missing i bara da ja reinstaliram igrata.
slegnav nekolku krakovi dali e do krakot ili nesto drugo e?

На замунда за CoD Black Ops има еден апдејт 4 што е 8 гига. Што има уствари со тој апдејт?

Да се разбереме, ја неам играно, планирам да ја играм па ги листав торентите.

На замунда за CoD Black Ops има еден апдејт 4 што е 8 гига. Што има уствари со тој апдејт?

Да се разбереме, ја неам играно, планирам да ја играм па ги листав торентите.

Јас како што гледам 80.84 MB е, а не 8 GB

^ па демек со секој нов update можеш online multiplayer да играш, меѓутоа често излегуваат нови updates па прашање е колку време ќе можеш да играш online. Инаку има и некои поправки па добро би ти било да ги инсталираш сите по ред.

Ја инсталирав Rise of Nation Gold и кога ја вклучувам играта се си почнува најавата се и кога треба да се појави да си изберам што да правам,со кого да играм се гаси играта и ми излегува error.(Rise of Nation cannot run with the monitor display mode set to 256 colors.Please change monitor display to 16-bit color od greated).Помош што да правам што да сменам,што да ставам?

Ако сакам да симнам игра од замунда на пример football manager 2011 што треба да гледам на торентите дека има нешто RELOADED пишува после името на играта на некои торенти таков треба да го симнам или не и од кога ќе ја симнам играта лесно ли е за инсталирање.Прв пат симнувам игра од нет па ми треба помош од некој.

Ако сакам да симнам игра од замунда на пример football manager 2011 што треба да гледам на торентите дека има нешто RELOADED пишува после името на играта на некои торенти таков треба да го симнам или не и од кога ќе ја симнам играта лесно ли е за инсталирање.Прв пат симнувам игра од нет па ми треба помош од некој.
Тоа ти е тимот кој ја кракирал играта.

Добро бе ,на GTA SAN ANDREAS ова мисијава Lowrider (меѓу првите што е) кога треба со колата да ги погодуеш тоа цртичките(лево,десно,горе,доле) КАКО ЛИ СЕ МИНЕ??? 10 пати пробувам ми ску*чи веќе..

Добро бе ,на GTA SAN ANDREAS ова мисијава Lowrider (меѓу првите што е) кога треба со колата да ги погодуеш тоа цртичките(лево,десно,горе,доле) КАКО ЛИ СЕ МИНЕ??? 10 пати пробувам ми ску*чи веќе..

Не ти е за тука прашањето ама ај.

Под дифолт треба на 8,4,6 и 2 на NumPad-от, според стрелките.

8-нагоре
2-надоле
4-лево
6-десно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom