Побарај крак за верзијата која ја инсталираш, 1.0.4.0 ти е подобра.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
знае ли некој у која играчница има Wii и Xbox 360 ?
Аман човече - SHUT UP!!! Во вакви сериозни теми баш и не се пожелни тролови.таа пошто е постара игра може да е ради виндовсот, ако имаш 7 или виста пробај напрај run in compabilitie xp - така мислам се викаше опцијата

Аман човече - SHUT UP!!! Во вакви сериозни теми баш и не се пожелни тролови.
gta 4 била стара и требала да се игра со compatibility mode windows xp... што ли нема да прочиташ...![]()
Фала богу дека ги игнорирам, ама овде морав да пишам. Во сериозни теми како оваа - НЕ ТРОЛАААААААААААААААЈЈЈЈЈ!!!!!!!!!!!!!!!aj nezamraj dosta go citiras sekoe moe mislenje ako ne ti se sviga ignoriraj

Ја симнав од замунда test drive unlimited 2 од skidrow и ја инсталирав, симнав крак,пач се ставив како што треба и нејќе да се пушти
Кога ќе ја уклучам ми се апдејтува и ми бара серијал. Во торентот има повеќе сериски броеви но ниеден не е точен

Ај некој ако сака да ми помогне, иам проблем со GTA IV.
Не можам да ставам save file. Го ставам фајлот во C:\Users\User\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames
И кога ја вклучам играта, ми вика дека не може да се лоадира, требало да си проверам хард дискот.
Потоа чепкав нешто и во My Documents, во Rockstar папката сменив тој фајлот што беше таму, па потоа кога ќе вклучам играта ми вика дека нема снимано.
Помагајте![]()
Ај некој ако сака да ми помогне, иам проблем со GTA IV.
Не можам да ставам save file. Го ставам фајлот во C:\Users\User\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames
И кога ја вклучам играта, ми вика дека не може да се лоадира, требало да си проверам хард дискот.
Потоа чепкав нешто и во My Documents, во Rockstar папката сменив тој фајлот што беше таму, па потоа кога ќе вклучам играта ми вика дека нема снимано.
Помагајте![]()