Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување

Uploaded with ImageShack.us

Шо е бе ова зошто ваков ми е текстот само на оваа игра??

ЛОЛ шо е вакава бе,од кај ја спуште и дали кога ја иснтлаира исто е вака?

БТВ да го носам хдд за да ја префрлиме? :)

Веројатно си симнал бугарска или руска верзија а не ти подржува кириличен фонт ОС.

Баш ме потсети за кириличниот фонт,истово се дешаваше и кај мене кога ке пуптев цд од ЕНТЕР ама го средив со местејне на на македонски во language tools,сега немам гајле.Сега мислам дека знам како да го средам тоа.

@PUNKBOSTER кажи кога ке си тука да дојдам ке го средиме то со фонтот и пиши дали да го носам хдд за да ја префлриме.

Веројатно си симнал бугарска или руска верзија а не ти подржува кириличен фонт ОС.

Да му Е*ам и замунда и све ни објавено дека руска ни ништо :devil1::devil1::devil1: ПРВПАТ ОД ЗАМУНДА ТОРЕНТ СПУШТАМ И НЕ ЧИНИТ лелееееееееееее~!!!!!

--- надополнето ---

@PUNKBOSTER кажи кога ке си тука да дојдам ке го средиме то со фонтот и пиши дали да го носам хдд за да ја префлриме.

Чоек ко ке сум на комп тогаш зш сега само по жешкото од сабајле ке раборам :)

Едно другарче ми ја даде Metro 2033 (Рипувана). Ја инсталирав и ми ја дава оваа грешка.. Имам ATI 5750? Што може да биде проблемот? Траже PhysXLoader.dll .

metro1282593574.jpg

за да ти стартува метро 2033 ти е потребен тој фајл, обично иде со инсталацијата, ама изгледа не се копирала баш у ред, пробај уште еднаш ако не сака тогаш симни друга верзија.

Едно другарче ми ја даде Metro 2033 (Рипувана). Ја инсталирав и ми ја дава оваа грешка.. Имам ATI 5750? Што може да биде проблемот? Траже PhysXLoader.dll .

metro1282593574.jpg

Инсталирај Nvidia PhysX (може звучи чудно и смешно пошо имаш АТИ графичка, но јас го имав истиот проблем со една игра и со инсталација на PhysX го решив проблемот)

Секогаш кога ја играм SplinterCell: Double Agent ми се појавува ова:

Microsoft Visual C++ Runtime Library

Runtime Error!

Program : Cell Double Agent\SCDA-Offline\system\SplinterCell4.exe

Аку некој знајт како да се реши проблемов нека пиши.

Однапред ви благодарам.

Денес ја симнав Мафија 2 и ја инсталирав... Почнав да ја играм и првите импресии од играта се супер, ама незнам дали е до кракот, треба некој пач или пак таква е играта незнам, но само што почнуваш да ја играш здравјето ти паѓа на минимум сликата е бледа, заматена и се слуша отчукување на срцето... Ај си реков треба да се земе ваљда медик или слично... Влагам во ресторанче зимам пијалок или јадење не е битно и оп здравјето доаѓа до крај... И се ќе беше во ред ако не почнува здравјето само да се намалува и веќе за околу 30-ина секунди пак истото... А бе умрев од нервоза... Е сега незнам дали е до кракот или нешто друго ако зне некој нека ми каже на ПП...

Поздрав...

Денес ја симнав Мафија 2 и ја инсталирав... Почнав да ја играм и првите импресии од играта се супер, ама незнам дали е до кракот, треба некој пач или пак таква е играта незнам, но само што почнуваш да ја играш здравјето ти паѓа на минимум сликата е бледа, заматена и се слуша отчукување на срцето... Ај си реков треба да се земе ваљда медик или слично... Влагам во ресторанче зимам пијалок или јадење не е битно и оп здравјето доаѓа до крај... И се ќе беше во ред ако не почнува здравјето само да се намалува и веќе за околу 30-ина секунди пак истото... А бе умрев од нервоза... Е сега незнам дали е до кракот или нешто друго ако зне некој нека ми каже на ПП...

Поздрав...

Кракот нечини, има крак фикс од скидроу, прочепкај најди си.

Поздрав...

Нема што да се нервираш. Пиратска е играта, си ја зел за беспари па не работи, нема причина за нервирање.

Нема што да се нервираш. Пиратска е играта, си ја зел за беспари па не работи, нема причина за нервирање.

Како бе без пари...??? Интернет ти да не ми плаќаш...??? Зошто го плаќам тој интернет...? :)

--- надополнето ---

Кракот нечини, има крак фикс од скидроу, прочепкај најди си.

Фала друже... Ќе побарам, ако не најдам ќе мора да ми кажеш каде да барам... :)

Како бе без пари...??? Интернет ти да не ми плаќаш...??? Зошто го плаќам тој интернет...? :)
:))
Шеги настрана, ти им плати 50 евра или колку и да чини на креаторите на играва? Не. Епа тогаш, ќе си ќутиш и ако сакаш да ја играш без пари ќе чекаш крак и нема да плачиш по форуми дека не ти работи, посебно не по форуми каде е забрането тоа (модераториве многу ни попуштаат). И нема да има нервози.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom