Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Ej мене не ми текнува на еден филм знам дека го даваа на мтв порано

Десјтвото се случуваше во една магична земја каде што музиката беше забранета и знам дека во цел филм преовладуваше некоја чудна атмосфера. Главното дејствие беше да се врати музиката во кралството.

Значи, филмот е постар, јас го гледав пред добри 15 години
Една девојка ја носат во дворецот на султанот, и една вечер ја одбраа неа заедно со неколку други девојки да игра за него. Тогаш тој ја бендиса и ја зеде за жена, а другите негови жени се противеа на тоа. Таа роди дете, но една од другите жени го уби. Тажејки по своето дете, се зближи со едно од децата на султанот, чија мајка умрела. Кога султанот умре, тоа детето стана султан и она остана да му биде мајка.
Мислам дека дејството се случуваше во Истанбул, ама на англиски збореа

Мислам дека станува збор за филмот The Favorite. И јас одамна го гледав на МТВ, па се сетив еднаш и го побарав. Мислам дека има и DVD издание. Еве линк од IMDb:
http://www.imdb.com/title/tt0097341/

Filmot najprvin pocnuva so deca koi se crnci, detoto zivee so majka mu, no taa ke odi da uci faks ili neznam so, i ke se preseli kaj tatko mu ... Tamu e opasno maalo site narkomani, ubijci i sto uste ne ... I dvajca od negovite drugari ke gi zemat vo popraven dom.

Seven years later ' toa izleguva vo filmot otkako ke gi zemat, i posle sedum godini go slavat nivnoto vrakanje, ova momceto e veke porasnat i si ima rabota, dodeka drugite se kriminalnci, posle toa zboruvase momceto so tatko mu za sex - ot, i go mamese deka eb*l nekoja ... I dotuka go gledav filmot .

Ako moze nekoj da mi go najde imeto, za da go spustam da go dogledam . :smir:

Вака сеа филмов има 4 дела во филмот се работи за 4-5 деца како инспектори се така нешо детективчиња :) истражуваат праат заебанции.... на телма деловиве ги имаат давано доста пати мора да ви текне :)

Фимот се работи за дечко и девојка кој ограбуваат аптека земајки состојки за подготовка на метамфетамин одат во една напуштена куќа каде ги чека еден нивен другар и почнуваат со производство на метамфетамин.

Тинејџерски е филмов. Неколку другари наоѓаат книга во која се дадени сите секс тајни. Нешто слично како последнава Американска Пита само што фала богу не е тој филм.

Имаше порано, на Канал 5 мислам, еден цртан филм, серијал. Се работеше за еден човек кој му беше везир на султанот и цело време му поставуваше стапици за овој да умре и престолот да му го остави нему. Као узречица му беше sultan instead of the sultan. Знае некој како се викаше цртанов?

Имаше порано, на Канал 5 мислам, еден цртан филм, серијал. Се работеше за еден човек кој му беше везир на султанот и цело време му поставуваше стапици за овој да умре и престолот да му го остави нему. Као узречица му беше sultan instead of the sultan. Знае некој како се викаше цртанов?

Iznogoud. Дефинитивно еден од поомилените цртани:)

iznogoud.1233348831.gif

Значи ме интересира насловот на филмот, се работи за како девојка и момче се нешто заедно, и девојката ја удира автобус, иначе девојката има плава коса, и нешто и направи градина, и он требаше дух да и донесе... ај ве молам... благодарам однапред.

Значи ме интересира насловот на филмот, се работи за како девојка и момче се нешто заедно, и девојката ја удира автобус, иначе девојката има плава коса, и нешто и направи градина, и он требаше дух да и донесе... ај ве молам... благодарам однапред.
Филмот се вика Just like heaven.

Филмов е за еден дечко кој на работа ги губи трите прста, но бидејќи нема осигурување се пријавува на олимпијада за хендикепирани. Таму се запознава со една сестра (мислам дека ја глуми Кетрин Хејгл). Во меѓувреме неговиот вујко се клади дека тој што цело време освојувал злато на олимпијадите овојпат ќе изгуби. Мислам дека е малку постар филмот ама не сум сигурен:toe:

Филмов е за еден дечко кој на работа ги губи трите прста, но бидејќи нема осигурување се пријавува на олимпијада за хендикепирани. Таму се запознава со една сестра (мислам дека ја глуми Кетрин Хејгл). Во меѓувреме неговиот вујко се клади дека тој што цело време освојувал злато на олимпијадите овојпат ќе изгуби. Мислам дека е малку постар филмот ама не сум сигурен:toe:

Мислиш на The Ringer?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom