Полуматура

• Креатор на темата Креатор на темата kajganauser
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 јуни 2013
Мислења
38
Поени од реакции
14
Може некој да ми објасни се за славење полуматура во хотел, целиот процес по можност. Што се прави ова она.... Фала :)

Идете таму, се фоткате, вртите по некое оро, вечера, фалцер. Тоа отприлика. :icon_lol:

Па прво се собирате пред школото и ве носат така беше како што ми текнува, па после седнувате јадете што има у ресторанот што ке дадат тоа, после ке пуште музика некој диџеј и ке играте и сеа пази ова е најбитно после 40до 50 минути играње ја залапувањ партнерката додека играте ја залапуваш, ако ја залапаш порано може да мисли дека си очаен ова она знаеш какви се женските а ако ја залапаш покасно може и уопште да не ја залапаш да отиде со друг или па шамар да ти мавне, за тоа од 40-50 минути од кога ке поченте да играте и на при крај више кога ке дојде 11и30-11и45 негде (мислам 12 сат завршуваше) идете во веце носиси кондом (и она може ке носи ама земи ти за секој случај) и само опуштен треба да биде цело време пошто она ако прифатила да ти биде парнерка сака да го има и првото сексуално искуство пошто доста време се познавате 8 години тоа е доста долго време и има поверење, послем тоа може да продужите негде зависи кај ке идете и тоа е тоа

Па прво се собирате пред школото и ве носат така беше како што ми текнува, па после седнувате јадете што има у ресторанот што ке дадат тоа, после ке пуште музика некој диџеј и ке играте и сеа пази ова е најбитно после 40до 50 минути играње ја залапувањ партнерката додека играте ја залапуваш, ако ја залапаш порано може да мисли дека си очаен ова она знаеш какви се женските а ако ја залапаш покасно може и уопште да не ја залапаш да отиде со друг или па шамар да ти мавне, за тоа од 40-50 минути од кога ке поченте да играте и на при крај више кога ке дојде 11и30-11и45 негде (мислам 12 сат завршуваше) идете во веце носиси кондом (и она може ке носи ама земи ти за секој случај) и само опуштен треба да биде цело време пошто она ако прифатила да ти биде парнерка сака да го има и првото сексуално искуство пошто доста време се познавате 8 години тоа е доста долго време и има поверење, послем тоа може да продужите негде зависи кај ке идете и тоа е тоа

Што се губиш бе? :D

Одите во хотел, се сместувате, шетате низ соби да видите кој каде е, јадите нешто и вечер ве носат во некоја дискотека до кај 1 - 1 ипол. Таму изигравате многу големи и се пијанчите по малку, се сликате со партнерот/ката доколку го/ја има и со другите и гледате да чепните нешто ако има можност во гужвата. Ве враќаат назад во хотелот ве тераат да спиете а вие не сакате и шетате по соби, утре сабајле ве будат уште рано и ве тераат да јадете и така изморени шетате низ градот. Пак назад во хотелот, се пакувате и правец дома. После тоа следува објавување слики на Фејсбук и мноооооогу лајкови и муабети за тоа како сте се „испијаниле“ вечерта.

Целиот процес е магаре и музика живи глупости

Ако имаш за полагање од некоја учителка,гледај и најди можност да ја сликнеш,
како се мува или фаќа со некој учител и готово си положил без мака.
Инаку фотките ќе заврашат на секоја бандера пред школо.

1356932235887.jpg

Сето тоа ти е срање..полуматура, како којзнае што да си постигнал во животот.
Трошок и малолетни копиљаци што се пијанат а како што гледам и девојчината сега веќе изгледаат како матурантки.

mi kazaa, vo nekoe osnovno kopiljaci viknale muzika za polumatura. Sto e so narodov?

mi kazaa, vo nekoe osnovno kopiljaci viknale muzika za polumatura. Sto e so narodov?

i kaj nas vikaa, baraa decata po 50 denari. od moeto odd edvaj 10 deca platija i toa poveke zenski a od maskite edvaj 3-ca :D jas ne ni plativ a ne ni planirav da plakam.. gluposti. ama na polumatura sekako ke treba da odam pa da znam so kako ke bide prasav :)

Мал офф: Вчера идам накај работа у 6:40 АМ, и гледам многу чудни работи работи кај мене низ маало, прво глеам дотерана група млади онака се шетаат, после идам низ паркче поминувам 5-6 дечки пиво си рокаат уште музика пуштиле, у трева седнале некои околу нив бадели, вина... Кога тоа Пулевски да ти праеле полуматура претходната вечер :D

Полека полека младинава отиде у неповрат. Лично по мене најдобро и да не се слави полуматура, сепак си има матура и си има дипломска што е далеку поважно. Ако не ај и за 4-то одделенка да викнеме трубачи ( ќе биде и тоа кад тад )

Полека полека младинава отиде у неповрат. Лично по мене најдобро и да не се слави полуматура, сепак си има матура и си има дипломска што е далеку поважно. Ако не ај и за 4-то одделенка да викнеме трубачи ( ќе биде и тоа кад тад )

Ја би играл вака: сепак си има матура и си има дипломска што е далеку поважно.

Pa godinava deca od 4to odd mu vikale na nastavnikot sakale muzika :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom