Честити Царе
БЕТИ
- Член од
- 22 февруари 2024
- Мислења
- 885
- Поени од реакции
- 2.846
Педерите праат митинг денес
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Педерите праат митинг денес
Тоа што не можеш да го видиш или не сакаш да го видиш е следното:Нема што да се замислува нешто кое е во практиката неостварливо и погубно, ете ти замислуви како ќе е во светот на бајките каде ДПМНЕ и Левица ќе прават семакедонска колиција, рози ќе цветаат, а јас ќе ја гледам реалноста на понудата на двете опции кои немаат ништо заедничко и споиливо едно со друго.
Вака, мојата реакција се однесуваше на ова:
Она што го пишав и погоре е дека Мицко се пазарел со странците да виде власт у замена за уставни измени. Тоа сите го знаеме.
изјава дадена за сител ја пренесува алсатпрашан дали ако важат одложено, опозициската партија ќе ги поддржи уставните измени кога Владата ќе ги испрати во Собранието. Одговарајќи на прашањето тој рече: „Тогаш ќе доставиме предлог, зад тој предлог бараме гаранти, тоа ќе бидат Европската Унија и Соединетите Американски Држави. Тој предлог ќе го доставиме и ќе кажеме ова е предлогот што е прифатлив за нас. Тој предлог ќе биде доставен до овие две институции, односно канцеларијата на Европската Унија и Соединетите Американски Држави да бидат гаранти на тој процес дека Македонија ќе ги примени овие уставни измени во својот Устав оној ден кога ќе почне ратификацијата пристапниот протокол од земјите членки на Европската Унија“
ја сум педер ама не кажувајте
e сега нечесно играш . Педерски .не иде тоа така @Честити Царе
ако ми мењаш пост, треба да наведеш дека тоа го правиш
за да не се дешаваат вакви ствари:
..............................................
Што мислиш на што се должи радикализацијата кај македонските партии со арнаутско членство?Кај нив секогаш на власт се менуваат порадикални партии.
Ако видиш од 90-та, прво доминантни се ПДП кои беа по образовани и не така радикални. Па после се појавија ДПА кои беа порадикални. Кулминација беше кога после 2001 УЧК се претвори во ДУИ и со исклучок на 2 години од 2002 до денес (2006-2008 кога Груевски влезе во коалиција со ДПА) се постојано на власт.
Ахмети со 20 години власт му се приближува на Тито кој владеел 35 години со земјава.
Не би бил изненаден да ако опозицијата кај нив победи стане порадикална од ДУИ за да се "докаже". Останува да се види.
Овие се мали деца за мене.
Путин!Ако идната власт барем ја чепне „ЕВН Македонија„ а не пак да ја национализира, што мислиш, кој прв и како ќе реагира на таа намера?...
Не постои -невозможно- во светот на политиката.Не го пукај гласникот. Јас мислам дека ЕВН никогаш не требаше да се продаде но сега национализација е невозможна. Подобро би било да се направи нова паралелна државна структура која ќе ги земе ингеренциите на ЕВН и ќе ја истисне на тој начин. Но не сум експерт, некој попаметен нека предложи подобро решение доколку има.
Ова како го замислуваш е многу интересно. (не мешај баби и жаби - мепсо/ЕВН/ЕСМ и држава)тие државни фирми служат само за партиски ботови вработување, види го Мепсо, дуизирано од глава до пети. Пошта, јсп и други да не ги набројувам. Доколку државата е сопственик, ќе рани само загубари и ќе плаќа ботови да идат на работа и ништо да не прават.
вашите праат митинг денес
никогаш не сум гласал за СДСМНезнам, ти го гласаше Заев.
Здраво форумџии. Дали дуи ќе оди во опозиција што мислите вие?
како и до сега ќе биде свеЗдраво форумџии. Дали дуи ќе оди во опозиција што мислите вие?