Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
Каде го наоѓате фрирулов на сајтов кај што го зборевте?
Ја не го гледам,каде треба да се појави навечер во турнаментс ли?

ДОби некој бонус на wwin акаунтот ? мене ми дадоа 50е онака ..

ДОби некој бонус на wwin акаунтот ? мене ми дадоа 50е онака ..
На маилот ти пратија?
Ја гледам на маил ми пратиле некоја листа на некои добитници ама со тие можеле да ги играат на кладење као ваучер,ако си гобил такво,стај го федерер со некој аутсајдер и вади ги:icon_lol:

На маилот ти пратија?
Ја гледам на маил ми пратиле некоја листа на некои добитници ама со тие можеле да ги играат на кладење као ваучер,ако си гобил такво,стај го федерер со некој аутсајдер и вади ги:icon_lol:
Финтата е што минимум 5 пара мора да одиграш на тикет и коефициенти да се од 1.30 нагоре ..не даваат така лесно бонуси овие ..

Финтата е што минимум 5 пара мора да одиграш на тикет и коефициенти да се од 1.30 нагоре ..не даваат така лесно бонуси овие ..
Пффф ти ги даваме ама да не ги земеш ти е работава

Ми ги конфискуваа парите на 24h poker дека од друг акаунт на кеш гејм префрлив евра,нека ми е со среќа23 евра

како бе ? како дознаа дека префрлуваш ?
Паеднаш префрлив 4 евра ама одамна од истиот акаунт и сега втор пат изгледа им станало јасно,се пожалив ама неќеа да чујат,така да...

Покер играв на FB порано постојано али ми се здосади сеа некад кога ке се збереме со другари играм

ej dali nekoj ima iskustvo za toa deka ne moze vise da se stavat pari na depozit vo nitu edna online kladilnica navodno zabrana od vlada jas probav na site online kladilnici ne mozese mi pisaa da ja kontaktiram bankata tamo mi rekoa od vlada zabrana i ako dozvolele ke me informiraat sto uste ne ke im tekne na ovie :mad:

ej dali nekoj ima iskustvo za toa deka ne moze vise da se stavat pari na depozit vo nitu edna online kladilnica navodno zabrana od vlada jas probav na site online kladilnici ne mozese mi pisaa da ja kontaktiram bankata tamo mi rekoa od vlada zabrana i ako dozvolele ke me informiraat sto uste ne ke im tekne na ovie :mad:
Ке си редиш преку Moneybookers:)

Играв freeroll турнир на wwin.ba

За мене покерот е игра на несреќа, реално. Претходно на турнирот изгубив со K K, типот имаше 5 9 и му истаде на River скала.

На овај турнир ситуацијата е уште покатастрофална, ALL IN од старт одиме двајцата, без да видиме ни една карта од FLOP.

Јас сум овај долу со A A.

A K strasni raboti  !.jpg

Играв freeroll турнир на wwin.ba

За мене покерот е игра на несреќа, реално. Претходно на турнирот изгубив со K K, типот имаше 5 9 и му истаде на River скала.

На овај турнир ситуацијата е уште покатастрофална, ALL IN од старт одиме двајцата, без да видиме ни една карта од FLOP.

Јас сум овај долу со A A.

Прегледај го приврзокот 45384
уште многу пати ќе ти се случува така не се секирај и баш на овие карти ќе губеш уште многу ;)

Конечно зедов пари од freeroll на wwinpoker. :D

Завршив 8. место од 150 души, 100 евра беше наградниот фонд на турнирот и зедов 3,7евра. Долго време бев чип лидер, иначе за прво место се зема 27,5 евра. Бев на работ на испаѓање на 22тата и 11тата позиција, но денеска ме служеше среќа, а имаше и премногу раце што не ги одиграв, т.е. бев FOLD со смешни карти и ваѓаше трилинг, фул хаус, боја, скала итн:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom