Покер

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Каде го наоѓате фрирулов на сајтов кај што го зборевте?
Ја не го гледам,каде треба да се појави навечер во турнаментс ли?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
ДОби некој бонус на wwin акаунтот ? мене ми дадоа 50е онака ..

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
ДОби некој бонус на wwin акаунтот ? мене ми дадоа 50е онака ..
На маилот ти пратија?
Ја гледам на маил ми пратиле некоја листа на некои добитници ама со тие можеле да ги играат на кладење као ваучер,ако си гобил такво,стај го федерер со некој аутсајдер и вади ги:icon_lol:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
На маилот ти пратија?
Ја гледам на маил ми пратиле некоја листа на некои добитници ама со тие можеле да ги играат на кладење као ваучер,ако си гобил такво,стај го федерер со некој аутсајдер и вади ги:icon_lol:
Финтата е што минимум 5 пара мора да одиграш на тикет и коефициенти да се од 1.30 нагоре ..не даваат така лесно бонуси овие ..

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Финтата е што минимум 5 пара мора да одиграш на тикет и коефициенти да се од 1.30 нагоре ..не даваат така лесно бонуси овие ..
Пффф ти ги даваме ама да не ги земеш ти е работава

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Ми ги конфискуваа парите на 24h poker дека од друг акаунт на кеш гејм префрлив евра,нека ми е со среќа23 евра

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
како бе ? како дознаа дека префрлуваш ?
Паеднаш префрлив 4 евра ама одамна од истиот акаунт и сега втор пат изгледа им станало јасно,се пожалив ама неќеа да чујат,така да...

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Покер играв на FB порано постојано али ми се здосади сеа некад кога ке се збереме со другари играм

Член од
26 јуни 2012
Мислења
4
Поени од реакции
4
ej dali nekoj ima iskustvo za toa deka ne moze vise da se stavat pari na depozit vo nitu edna online kladilnica navodno zabrana od vlada jas probav na site online kladilnici ne mozese mi pisaa da ja kontaktiram bankata tamo mi rekoa od vlada zabrana i ako dozvolele ke me informiraat sto uste ne ke im tekne na ovie :mad:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
ej dali nekoj ima iskustvo za toa deka ne moze vise da se stavat pari na depozit vo nitu edna online kladilnica navodno zabrana od vlada jas probav na site online kladilnici ne mozese mi pisaa da ja kontaktiram bankata tamo mi rekoa od vlada zabrana i ako dozvolele ke me informiraat sto uste ne ke im tekne na ovie :mad:
Ке си редиш преку Moneybookers:)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Играв freeroll турнир на wwin.ba

За мене покерот е игра на несреќа, реално. Претходно на турнирот изгубив со K K, типот имаше 5 9 и му истаде на River скала.

На овај турнир ситуацијата е уште покатастрофална, ALL IN од старт одиме двајцата, без да видиме ни една карта од FLOP.

Јас сум овај долу со A A.

A K strasni raboti  !.jpg

T

Torchyrus

Гостин
Играв freeroll турнир на wwin.ba

За мене покерот е игра на несреќа, реално. Претходно на турнирот изгубив со K K, типот имаше 5 9 и му истаде на River скала.

На овај турнир ситуацијата е уште покатастрофална, ALL IN од старт одиме двајцата, без да видиме ни една карта од FLOP.

Јас сум овај долу со A A.

Прегледај го приврзокот 45384
уште многу пати ќе ти се случува така не се секирај и баш на овие карти ќе губеш уште многу ;)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Конечно зедов пари од freeroll на wwinpoker. :D

Завршив 8. место од 150 души, 100 евра беше наградниот фонд на турнирот и зедов 3,7евра. Долго време бев чип лидер, иначе за прво место се зема 27,5 евра. Бев на работ на испаѓање на 22тата и 11тата позиција, но денеска ме служеше среќа, а имаше и премногу раце што не ги одиграв, т.е. бев FOLD со смешни карти и ваѓаше трилинг, фул хаус, боја, скала итн:)

Kajgana Shop

На врв Bottom