На маилот ти пратија?ДОби некој бонус на wwin акаунтот ? мене ми дадоа 50е онака ..
Финтата е што минимум 5 пара мора да одиграш на тикет и коефициенти да се од 1.30 нагоре ..не даваат така лесно бонуси овие ..На маилот ти пратија?
Ја гледам на маил ми пратиле некоја листа на некои добитници ама со тие можеле да ги играат на кладење као ваучер,ако си гобил такво,стај го федерер со некој аутсајдер и вади ги![]()
Пффф ти ги даваме ама да не ги земеш ти е работаваФинтата е што минимум 5 пара мора да одиграш на тикет и коефициенти да се од 1.30 нагоре ..не даваат така лесно бонуси овие ..
Така некако ке е .. ама јас ке им ги земам .. вчера ме падна цеара од бразил 3+ само со 10 е уплата за 130еПффф ти ги даваме ама да не ги земеш ти е работава
како бе ? како дознаа дека префрлуваш ?Ми ги конфискуваа парите на 24h poker дека од друг акаунт на кеш гејм префрлив евра,нека ми е со среќа23 евра
Паеднаш префрлив 4 евра ама одамна од истиот акаунт и сега втор пат изгледа им станало јасно,се пожалив ама неќеа да чујат,така да...како бе ? како дознаа дека префрлуваш ?
Ке си редиш преку Moneybookersej dali nekoj ima iskustvo za toa deka ne moze vise da se stavat pari na depozit vo nitu edna online kladilnica navodno zabrana od vlada jas probav na site online kladilnici ne mozese mi pisaa da ja kontaktiram bankata tamo mi rekoa od vlada zabrana i ako dozvolele ke me informiraat sto uste ne ke im tekne na ovie![]()
уште многу пати ќе ти се случува така не се секирај и баш на овие карти ќе губеш уште многуИграв freeroll турнир на wwin.ba
За мене покерот е игра на несреќа, реално. Претходно на турнирот изгубив со K K, типот имаше 5 9 и му истаде на River скала.
На овај турнир ситуацијата е уште покатастрофална, ALL IN од старт одиме двајцата, без да видиме ни една карта од FLOP.
Јас сум овај долу со A A.
Прегледај го приврзокот 45384