Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
Прееска играв покер на PokerStars...и земав 40долари ! :)

Најдобриот сајт за фрирул ги намали за 90% сите фрирулови,добри пари се зимаше не ми е јасно зашто прекинаа нагло:(
Зборам за 24h poker сајтот можеше лесно со 20 евра директно на манибукерс да се префрлат а сега сите ги прекинале:(

^Да, и оној од 500 што беше во 19:00 го прекинале. Само од фрирол турнири собрав над 40 евра таму. Сега сите ке одат за на спортска.

^Да, и оној од 500 што беше во 19:00 го прекинале. Само од фрирол турнири собрав над 40 евра таму. Сега сите ке одат за на спортска.
Море вчера им пишав,ми рекоа дека ќе имало пак пари демек,јас се на се 300 евра собрав чисти пари од кај нив без денар од џеб

Браво.. 300 евра не е малку без денар да вложиш :D , инаку има добри фрироли на Betmost poker , во среда дента 14:00 има добар турнир 100$ награда а играчи околу 200 , и четверток во 02:00 околу 200-250 $ награда исто околу 300-400 играчи просек има, ги има секоја недела овие :D

Браво.. 300 евра не е малку без денар да вложиш :D , инаку има добри фрироли на Betmost poker , во среда дента 14:00 има добар турнир 100$ награда а играчи околу 200 , и четверток во 02:00 околу 200-250 $ награда исто околу 300-400 играчи просек има, ги има секоја недела овие :D

Треба ли депозит за да се игра? Или можеш и од 0?

Има фрироли , но само во среда дента 14:00 и вечерта 02:00, пробајте кај Freerols или Private да ги најдете, или па по име едниот се вика PokerJp a другииот Gambler freeroll ...имат пасворди затоа нема играчи сега регистрирано , но лесно се навагат ке ги ставам во среда кога ке ги има излезено :)

Има фрироли , но само во среда дента 14:00 и вечерта 02:00, пробајте кај Freerols или Private да ги најдете, или па по име едниот се вика PokerJp a другииот Gambler freeroll ...имат пасворди затоа нема играчи сега регистрирано , но лесно се навагат ке ги ставам во среда кога ке ги има излезено :)
A бе ја ги најдов фрирулсот ама разбрав во четврток вечер,океј

Некое сајтче добро за покер ? Посебно ме интересира за freeroll :)
Ке ти ги предложев 24hpoker ама наградниов фонд е паднат упм ама пробај таму уште имат по некој чат-пат
проверив и на унибет мизерно и таму све некој тикети давет а убо си го цепев овој Разот во 2.30 речиси секој ден земав некое евро
Имаше една страна шо ги даваше пасвордите за приватни турнири на Фб и таа се сјеба ако научам нешто ке ти пишам ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom