- Член од
- 20 јули 2012
- Мислења
- 242
- Поени од реакции
- 364
Прееска играв покер на PokerStars...и земав 40долари ! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море вчера им пишав,ми рекоа дека ќе имало пак пари демек,јас се на се 300 евра собрав чисти пари од кај нив без денар од џеб^Да, и оној од 500 што беше во 19:00 го прекинале. Само од фрирол турнири собрав над 40 евра таму. Сега сите ке одат за на спортска.
Браво.. 300 евра не е малку без денар да вложиш, инаку има добри фрироли на Betmost poker , во среда дента 14:00 има добар турнир 100$ награда а играчи околу 200 , и четверток во 02:00 околу 200-250 $ награда исто околу 300-400 играчи просек има, ги има секоја недела овие
![]()
Не требаТреба ли депозит за да се игра? Или можеш и од 0?
Да не си грешка за фрируловите за овој сајт???Не треба
Не треба
A бе ја ги најдов фрирулсот ама разбрав во четврток вечер,окејИма фрироли , но само во среда дента 14:00 и вечерта 02:00, пробајте кај Freerols или Private да ги најдете, или па по име едниот се вика PokerJp a другииот Gambler freeroll ...имат пасворди затоа нема играчи сега регистрирано , но лесно се навагат ке ги ставам во среда кога ке ги има излезено![]()
Ке ти ги предложев 24hpoker ама наградниов фонд е паднат упм ама пробај таму уште имат по некој чат-патНекое сајтче добро за покер ? Посебно ме интересира за freeroll![]()
Оваа беше имаше и уш една подобра ама не постојт изгледа избришана е