Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
На PartyPoker 320 долари до сега и 85 PartyPoints играм на еден акаунт на еден другар ме интересира да не знаеш на кој начин е подобро да се подигнат парите на трансакциона или преку пошта на адреса да му ги пратат и дали и колку одбиваат при трансферот на парите !
Прво да ти кажам БРАВО за добрата игра, а второ мислам дека е подобро да си ги земаш парите на трансакциона, сепак поштата знаеш како функционира... Или ке стигне или нема, трето нема. За провизија ке мораш да им пишаш пошто не сум запознат точно како иде и колку земаат. Пиши од кога ќе ги повлечеш парите како си ги повлекол и какво ти е искуството.

П.С. Се надевам дека ќе си оставиш непто на сметка, оти птом си направил толку, ќе можеш пак да ги направиш :)

Луге може ли некој да ми помогне со ова одговориве на Poker Strategy пробувам 3 пати и никако да одговорам точно на сите.....Џабе и табели и се ...ако има некој одговорите или ако може некако да ми ги каже би бил срекен...Фала однапред :)

Луге може ли некој да ми помогне со ова одговориве на Poker Strategy пробувам 3 пати и никако да одговорам точно на сите.....Џабе и табели и се ...ако има некој одговорите или ако може некако да ми ги каже би бил срекен...Фала однапред :)
Пиши ми username на Покер Стратеџи, ќе го решам квизот за тебе.

И јас имам проблем со решавањето на квизот...хелп

Исто FICOOO :)....а као ке го решиш за мене ? ке можам ја после директ да се најавам и да играм ? :)
Ај пиши ми емаил на get50usd@gmail.com да се договориме.
--- надополнето: Jun 10, 2011 8:58 PM ---
Исто и ти, пиши ми username на Покер Стратеџи и пиши ми на истиот маил да се договориме.

Ако има некој шо ќе прави акаунт за pokerstrategy т.е. за тие 50$, регистрирајте се од мојот линк или пак кога ќе се регистрирате каде што пишува "Referred by (username)" пишете StefanSrbo . Уште тројца ми требаат да се регистрираат за тие 100$ шо пуштаат ако кажиш на одреден број на луѓе. Благодариме однапред. :)

Инаку, имам 95 поени на PartyPoker, но кеш уште 20$ . Имав едно време 140$, но седнав на поголема маса и отидоја сите пари. :(

Ако има некој шо ќе прави акаунт за pokerstrategy т.е. за тие 50$, регистрирајте се од мојот линк или пак кога ќе се регистрирате каде што пишува "Referred by (username)" пишете StefanSrbo . Уште тројца ми требаат да се регистрираат за тие 100$ шо пуштаат ако кажиш на одреден број на луѓе. Благодариме однапред. :)

Инаку, имам 95 поени на PartyPoker, но кеш уште 20$ . Имав едно време 140$, но седнав на поголема маса и отидоја сите пари. :(
Што ти значи тоа Уште тројца ми требаат да се регистрираат за тие 100$ шо пуштаат ако кажиш на одреден број на луѓе. ???
Нема таква работа во ПС.
--- надополнето: Jun 12, 2011 12:13 PM ---
Решено, 50$ се веќе на сметка, се надевам дека веќе правиш пари.
--- надополнето: Jun 12, 2011 12:15 PM ---
Исто FICOOO :)....а као ке го решиш за мене ? ке можам ја после директ да се најавам и да играм ? :)
Исто така решено, 50$ се веќе на сметка, се надевам дека веќе правиш пари.

Mоже некој да објасни како се игра? :eek:

Нема финта, кликаш овде читаш инструкции, се регистрираш, решаваш квиз од 20 прашања повразни со покер и добиваш бонус од 50 $. Ако не можеш сама да го решиш квизот ми пишуваш, ќе се договориме на мсн или скајп, ќе го решам за тебе и готова работа. После тоа играш покер како да си вложила свои пари.
Мање више, тоа е :)

Што ти значи тоа Уште тројца ми требаат да се регистрираат за тие 100$ шо пуштаат ако кажиш на одреден број на луѓе. ???
Нема таква работа во ПС.
Незнам можеби сум грешка.
Клик.

Cash out your money

Once you have earned your first $50, you ca n have your money paid out into your

Moneybookers account or your NETELLER account and from there to your bank account,
or to a poker room in order to build your poker bankroll.

Не било 100$, туку 50$. Попосле ќе пробам да видам дали можам да ги ставам на moneybookers.

Незнам можеби сум грешка.
Клик.

Не било 100$, туку 50$. Попосле ќе пробам да видам дали можам да ги ставам на moneybookers.
Во грешка си другар и тоа голема. Верувај ми се занимавам со ова повеќе време али ''факултативно'' поради тоа што нема големо фајде :)
Ако ти се регистрираат 50 души, од сите тие квизот ќе го минат не повеќе од 5 луѓе. Од тие 5 луѓе двајца ќе направат повеќе од 15 поени, што значи 2 х 10 $ = 20 $. Мора да направиш минимум 50 $ за да ги повлечеш на сметка, и се тоа би било ок ако работиш легално, не правиш повеќе акаунти, твоите реферали не прават акаунти итн ( во спротивно те банираат).
Оставам на тебе да си ги направиш математиките.

П.С. Ова со 100 долари што го најавуваат се само рекламен трик, 99.9% од играчите нема да ги направат тие 5000 поени никогаш. Дури и да ги направат, ќе им требаат неколку години. :)

Дали некој знае Велешанецот што земал 330 000 долари на кој free roll играл.Само знам дека бил на Full tilt poker.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom