- Член од
- 25 ноември 2008
- Мислења
- 1.026
- Поени од реакции
- 682
Дали некој знае Велешанецот што земал 330 000 долари на кој free roll играл.Само знам дека бил на Full tilt poker.
Дејан Димов и играше на FACE THE PRO фриролот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали некој знае Велешанецот што земал 330 000 долари на кој free roll играл.Само знам дека бил на Full tilt poker.
Пријателе како да стигнам до тоа face the pro?Извини вака замарам ама неќам бесцелно да играм барем да имам некаква надеж и андреналин,сакам да знам од кој да почнам и после знам дека ако пројдам идан на нареден фри рул и така натака ама не знам како точно,ај ако знаеш и не ти е тешко пиши сигурно и другите ќе сакаат да чијат.Во меѓувреме се снајдов сепак фалаДејан Димов и играше на FACE THE PRO фриролот
Ајде да се пофалам вечерва втор пат седнувам да играм покер на маса после 3 месеци играње онлајн покер (вчера ми беше прв пат да играм покер во живо али испаднав прв од масата ) и освојувам прво место ,чувстовото е навистина прекрасно , највеќе поради тоа што против мене во финале имаше човек кој не му е прв пат или втор пат да игра покер и тој беше едно 12-13 години постар од мене и ги имаше 70% од чиповите ако не и повеќе али сепак на крај јас бев победник али морам да признаам и картите ме сакаа .../flex
Морам да признаам рацете ми се тресеа ко не нормални се до финалето али после во финалето беше нешто по друго затоа шо ја бев тој што одеше на ризик и јас бев тој што немаше да ми биде жал ако изгубам ...
Фала за честитките ,не е којзнае шо али колку да се рече турнир ,скоро секоја вечер се собираат група од 10 одбрани луѓе и играат на прилично мала сума на пари за бај ин 300 денари (не секогаш е 300 али ете вечерва така беше ) , на масава од 10 играчи скоро сите добри да не речам и подобри од мене добро јас не ни се сметам за покераш пошто и немам 18 години ,имаше и 2ца кои беа во првите 40 на турнирот организиран од Дејан Димов едниот од нив беше и во првите 15 ама немаше среќа шо се вика не го сакаше карта и губеше чипови на блиндите ...Честитки за победата, а каков турнир беше колку играчи, колкав бај ин....инаку да во живо е многу по друго одколку онлајн, чуството е многу по друго и адреналинот е на повисоко ниво
Другар збориме за во објектот во Аеросром?Ајде да се пофалам вечерва втор пат седнувам да играм покер на маса после 3 месеци играње онлајн покер (вчера ми беше прв пат да играм покер во живо али испаднав прв од масата ) и освојувам прво место ,чувстовото е навистина прекрасно , највеќе поради тоа што против мене во финале имаше човек кој не му е прв пат или втор пат да игра покер и тој беше едно 12-13 години постар од мене и ги имаше 70% од чиповите ако не и повеќе али сепак на крај јас бев победник али морам да признаам и картите ме сакаа .../flex
Морам да признаам рацете ми се тресеа ко не нормални се до финалето али после во финалето беше нешто по друго затоа шо ја бев тој што одеше на ризик и јас бев тој што немаше да ми биде жал ако изгубам ...
Одлично, ако има потреба од помош со квизот, викајНа покерстратеџи додадена и EverestPoker собата каде може да се искористи почетниот капитал. Конечно друга соба за и јас да можам да го искористам ова.
Одлично, ако има потреба од помош со квизот, викај![]()
Како вчерашниот покер парти во ле гранд македонија не памети ,алал да ни е .
Со мене имаш две опции =
1 . СТАНИ ОДМА
2 ИЛИ КЕ ТИ ЗЕМАМ СЕ .
Луѓе ај да ги прашам поискусните покерџии ..
1. Најдобар покер клиент за играње (за фрирол-ови па и за реални пари) ?
2. Како има шанси да стигнеш на овие светски натпреварувања ? има нешто квалификации за истите или мора првен на интернет да поминеш некои чекори/натпревари за да стигнеш до таму ? Ај објаснете го ова подобро ако сакате, и уште нешто мора да имаш 18+ за уопште да можеш да играш на такви натпреварувања ? Зошто ми се чини до сега немам видено ниту еден помлад на таквите натпревари.
3. Во Македонија во живо каде се игра покер, колкави се влоговите/наградите и мора ли и таму 18+ ?
Ај пишете кој знае..
Ајде да се пофалам вечерва втор пат седнувам да играм покер на маса после 3 месеци играње онлајн покер (вчера ми беше прв пат да играм покер во живо али испаднав прв од масата ) и освојувам прво место ,чувстовото е навистина прекрасно , највеќе поради тоа што против мене во финале имаше човек кој не му е прв пат или втор пат да игра покер и тој беше едно 12-13 години постар од мене и ги имаше 70% од чиповите ако не и повеќе али сепак на крај јас бев победник али морам да признаам и картите ме сакаа .../flex