Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
Dear Customer,

This is xxxxx from the Titan Poker Support Team.

You’re welcome.

Upon further checking, we can confirm that you will receive 150$ free no
deposit bonus if you will link your account with pokernetonline. The $15 will
be manually registered to your account. The extra $25 will be redeemed once
you accumulated 2,000 points, $45 after redeeming 5,000 points, $65 after
10,000 points.

Have a nice day.

Им пратив порака на титан покер и ми кажаа дека е валиден афилиате партнер страната и дека 100% ке ми стигне бонусот. Ама премногу поени се ова за чистење, скоро невозможно е. Во секој случај може да се земе и да се проба. За проба пари не се зима :).
Да да, првите 15 $ ако не е комплицирано може и ке ги земеш ама дека ке направиш 2000 поени со почетни 15 долари е едвај возможно, така да ми изгледа повеќе ко маркетиншки трик за да привлечат луѓе да се регистрираат. Ама како што рече за проба пари не земаат.

Инаку чисто како напомена, за оние што не можат да го поминат квизот кога се регистрираат преку блогот што го направив, има таму емаил каде што може да ме контактираат, ќе се договориме дали преку мсн или скајп ќе им го решам квизот. Потребна е само добра воља :)

има некој овдека што знае нешто повеќе за овие плакативе низ градов за фрирол турнирот? особено ме интересира дали има старосна граница или....

има некој овдека што знае нешто повеќе за овие плакативе низ градов за фрирол турнирот? особено ме интересира дали има старосна граница или....
Да да има , прво кога се пријавуваш те прашуваат дали имаш 18 год име и презиме и ти кажуваат за толку и толку време да се јавеш или они ќе ти се јават за повеќе информации ...

Го решив квизот, но не даваат на која страна сакаш капитал. Им пишав на супорт и ми одговорија дека само на тие три соби даваат, а на другите даваат поголем бонус. но треба и ти да направиш минимален депозит.

Пред саат време загледав малку. Види на нивната страна кога даваат покер.

Дечки знам дека сум off topic, ама тука сум најактивен па затоа:
Почнав нов блог па би сакал да ви го покажам и да чујам некоја критика што треба да се промени и што е добро.
Се работи за сите македонски портали на едно место (подобрите не сите) и дајте предлог кој друг сајт да биде додаден.
Фала и sorry што пишувам тука.
www.makportali.blogspot.com

vo vrska so pokerstrategy od koga ke ti gi pustat 50 evra sto potoa kako se podigaat od koga ke se stavat vo online oblozuvalnica
Прво треба да направиш даден број поени, зависи на која страна се имаш регистрирано. Парти Покер да речеме треба да направиш 100 поени, додека играш имаш една лента што ти го покажува моменталниот број на поени. Тие поени се прават со самото играње, зависно од тоа колку $ ќе разиграш, што значи од тебе не се бара да правиш ништо друго освен да играш покер најнормално. Што се однесува до обложувалницата, мислам дека бонусот се чисти само со играње покер, со кладење не може ( Може да правиш пари ама не и поени). Инаку сите пари што ќе ги направиш над 50 $ се сметаат како твои пари а не како бонус. Претпоставувам дека username ти е bitolko88 на ПС гледам ти стигнале 50 $, ако имаш нешто дополнителни прашања пиши ми или тука или на маилот што го имам на блогот.
Поздрав

Играше некој на фриролот турнирот што се одржа на 1 јуни, да сподели импресии?

Ја гледав емисијата за покер на Канал5 и таму дискутираа за разликите помеѓу кеш гејм и турнирското играње, па да подискутираме и тука малку за тоа. Колку ви е различно играњето на турнир отколку на кеш гејм и зошто, во кое сте подобри?

Мене подобро ми е турнирското играње и многу повеќе играм турнири отколку на кеш маси. Можеби заради тоа што кога почнав со покерот играв нон-стоп фририол турнири и се навикнав на таквото турнирско играње. Сега играм нон-стоп сит&го турнири а многу многу ретко кеш гејм.

Играше некој на фриролот турнирот што се одржа на 1 јуни, да сподели импресии?

Ја гледав емисијата за покер на Канал5 и таму дискутираа за разликите помеѓу кеш гејм и турнирското играње, па да подискутираме и тука малку за тоа. Колку ви е различно играњето на турнир отколку на кеш гејм и зошто, во кое сте подобри?

Мене подобро ми е турнирското играње и многу повеќе играм турнири отколку на кеш маси. Можеби заради тоа што кога почнав со покерот играв нон-стоп фририол турнири и се навикнав на таквото турнирско играње. Сега играм нон-стоп сит&го турнири а многу многу ретко кеш гејм.

Јас бев на турнирот, не е уште завршен утре ке се игра финалето и да се пофалам и јас сум еден од финалистите. Иначе организацијата е на ниво, многу е јако :).
Исто така и јас играм само турнири sit&go и Rush на Full Tilt.

Баш ми е мило, особено што си успеал сам да го минеш квизот, тоа значи дека го разбираш покерот.
Со среќа и остави инфо после некое време за тоа како ти иде.
Поздрав

На PartyPoker 320 долари до сега и 85 PartyPoints играм на еден акаунт на еден другар ме интересира да не знаеш на кој начин е подобро да се подигнат парите на трансакциона или преку пошта на адреса да му ги пратат и дали и колку одбиваат при трансферот на парите !

Каков е конечниот исход на македонскиот фрирол?

Каков е конечниот исход на македонскиот фрирол?
Вчера се играше финалето за жал јас завршив околу 20 место, наградите почнуваа од 10 место па нагоре, за 1во место наградата беше 40.000.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom