- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 19.170
- Поени од реакции
- 23.495
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Citam gore sto pisuvaat nekoi deca od pod 14/15 god. kako i nekoi drugi kako nikogas ne bi se osmelile da igraat poker vo pari..???!!! kako prvo pokerot kako igra e izmislen da se igra vo pari pa bile toa i bedni 20 den. kako vtoro 14 ili 15 godisno dete i da saka ne moze da igra nity vo kazino nity na net zosto minimum e 18/19 god. kako treto ubavinata vo pokerot e dokolku se igra vo nesto pa bilo toa i minimun kako sto pisav gore i vo 20 den.,zosto go zboram toa?! zatoa sto igranje poker vo nisto potocno od dosada i igranje poker so tvoi pari ima ogromna razlika vo samata igra koj igral znae,zosto podolgo vreme igram poker i znam kako e koga se igra dokolku sakas da zavrsis prv/vtor i da zemes nekoj denar i psiholoshki se macis vo tekot na igrata da uvidis koj sto ima,da go izblefiras i milion raboti koj sto ne gi zabelezuvate a sto go socinuvaat pokerot,a drugata opcija e koga igras poker zaradi da tepas dosada pa sekoj od kef koga ke mu tekne valga all in,sekoja raka ja plaka bez razlika sto ima.....ogromna razlika ima kako da igras dve razlicni igri.
Citam gore sto pisuvaat nekoi deca od pod 14/15 god. kako i nekoi drugi kako nikogas ne bi se osmelile da igraat poker vo pari..???!!! kako prvo pokerot kako igra e izmislen da se igra vo pari pa bile toa i bedni 20 den. kako vtoro 14 ili 15 godisno dete i da saka ne moze da igra nity vo kazino nity na net zosto minimum e 18/19 god. kako treto ubavinata vo pokerot e dokolku se igra vo nesto pa bilo toa i minimun kako sto pisav gore i vo 20 den.,zosto go zboram toa?! zatoa sto igranje poker vo nisto potocno od dosada i igranje poker so tvoi pari ima ogromna razlika vo samata igra koj igral znae,zosto podolgo vreme igram poker i znam kako e koga se igra dokolku sakas da zavrsis prv/vtor i da zemes nekoj denar i psiholoshki se macis vo tekot na igrata da uvidis koj sto ima,da go izblefiras i milion raboti koj sto ne gi zabelezuvate a sto go socinuvaat pokerot,a drugata opcija e koga igras poker zaradi da tepas dosada pa sekoj od kef koga ke mu tekne valga all in,sekoja raka ja plaka bez razlika sto ima.....ogromna razlika ima kako da igras dve razlicni igri.
Нено воопшто не се слагам со тебе јас сум 15 години и играме покер на пари,сега можеби не дигаме по 5000 денари но некогаш има некој кога е во ќар и по 2000денари....
abe jas nikade ne pisav deka nikoj ne smee pod 18god. da igra poker vo pari tuku samo im replicirav na nekoi 15/16 godisnjaci sto pisale pogore deka igraat poker zaradi zabava a ne bi otisle vo kazino a i dokolku sakaat nema da mozat toa mi bese okolu niv a inace moze i 10 god. dete da sobere drustvo i da igraat kaj nekoj doma i vo 10 000 ako sakaat...Нено воопшто не се слагам со тебе јас сум 15 години и играме покер на пари,сега можеби не дигаме по 5000 денари но некогаш има некој кога е во ќар и по 2000денари....
епа дај вики чим има кар по 2000 денара : ))
сувалак,дојран :smir: тука у ср неее.... :smir:
проблем ле тфа ? 2.000 денара ал00
може да га направаме некоо вечер...ќе одаме и за дојран ак треба..да пребераме некој денар...