Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
Утре на pokerstarts 500$ freeroll специјално за балканци (Македонија,Бугарија,Србија,Хрватска,Словенија и Црнагора)
Турнирот започнува во 21-00 часто а регистрациите започнуваат во 19-00.
Максимален број на учесници 8000, па повелете на добар покер и можност за заработка на некоја пара.

44 од 1161 играчи. Последната рака изиграв all in со дама и крал, но двете деветки беа поуспешни од мене.

Продавам сет чипови за покер. 200 чипа + 2 шпила покер карти.
Цена 25 евра. Ако има заинтересирани на пп.

800 ден. се во продавница.

...твојве да не се 11 грамски чипови?

сеа пред малце му седнав на ФБ покерот,и за 15тина минути од 13-14К направив 77К...абе кога оди оди :):):)само трпение,и ја губев рачиња со Q K на пример,ама еднаш да ги заебеш со два пара или скала и ќе си наплатиш за чекањето :)
-ова ми е загревање за кајганџискиов покер,се надевам на добар пласман,секако ако ме држи среќата утре:)

Јас едвај да направам 30 к...Кога несака несака..Нешто стварно голем малер ме бие..

Ај ако може некој да ми напише во еден пост страници за играње покер?????
БЕСПЛАТНО не тоа со купување чипови освен на Хи5,ФБ или Започни?????

Има некој чипови од Гоблин купено и да стави слика????

Има некој чипови од Гоблин купено и да стави слика????
Jas imam kupeno cipovi od Goblin samo ne mozam da ti pustam slika zosto cipovite se kaj drugar eden....
plasticni se vo pet boi(kafeava,crna,bela,plava i zelena) nema nikakva oznaka na niv i toa...se na se losi se ama kolku tolku ke ti svrsat rabota,eden komplet e 250 den so karti i diler zetonce...

Jas imam kupeno cipovi od Goblin samo ne mozam da ti pustam slika zosto cipovite se kaj drugar eden....
plasticni se vo pet boi(kafeava,crna,bela,plava i zelena) nema nikakva oznaka na niv i toa...se na se losi se ama kolku tolku ke ti svrsat rabota,eden komplet e 250 den so karti i diler zetonce...

200 cipa?
a cipovite koja golemina se ??

200 cipa?
a cipovite koja golemina se ??
ne znam druze ne sum igral so original cipovi pa da znam dali se standardna golemina ili nesto pomali,po toa sto gledam na tv mene mi izgledaat deka se isti ko orginalnite zboram za golemina ova....
inace kolku cipa vo eden komplet ima se neznam tocno nie igrame 8 dusi i kupivme 3 kutii cipovi i taman ni stigaat....

Играм нешто на фејсбук онака у живо пари да давам не...

Вчера почнав на фејсбук малце онака за разонода,ама нешо поише не:smir:

Играм на фејсбук и имам 3 милиони :vozbud: А инаку во живо ни сум играла некогаш, ни па планирам да играм :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom