Покер

Член од
30 ноември 2008
Мислења
40
Поени од реакции
9
и јас играм на фејсбок онака баш ми е интересно :)

IkI_KobE

Psychopath
Член од
23 април 2007
Мислења
90
Поени од реакции
3
Се игре покер заради забава..ама повеќе за пари...за забава на фејсбук а на пари кај Bama-ta дома...иначе се игре исклучиво тексас холдем покер...

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Играв на ФБ али сега не, оти не спиев заради покерот :smir:

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Citam gore sto pisuvaat nekoi deca od pod 14/15 god. kako i nekoi drugi kako nikogas ne bi se osmelile da igraat poker vo pari..???!!! kako prvo pokerot kako igra e izmislen da se igra vo pari pa bile toa i bedni 20 den. kako vtoro 14 ili 15 godisno dete i da saka ne moze da igra nity vo kazino nity na net zosto minimum e 18/19 god. kako treto ubavinata vo pokerot e dokolku se igra vo nesto pa bilo toa i minimun kako sto pisav gore i vo 20 den.,zosto go zboram toa?! zatoa sto igranje poker vo nisto potocno od dosada i igranje poker so tvoi pari ima ogromna razlika vo samata igra koj igral znae,zosto podolgo vreme igram poker i znam kako e koga se igra dokolku sakas da zavrsis prv/vtor i da zemes nekoj denar i psiholoshki se macis vo tekot na igrata da uvidis koj sto ima,da go izblefiras i milion raboti koj sto ne gi zabelezuvate a sto go socinuvaat pokerot,a drugata opcija e koga igras poker zaradi da tepas dosada pa sekoj od kef koga ke mu tekne valga all in,sekoja raka ja plaka bez razlika sto ima.....ogromna razlika ima kako da igras dve razlicni igri.

Член од
7 јули 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
Citam gore sto pisuvaat nekoi deca od pod 14/15 god. kako i nekoi drugi kako nikogas ne bi se osmelile da igraat poker vo pari..???!!! kako prvo pokerot kako igra e izmislen da se igra vo pari pa bile toa i bedni 20 den. kako vtoro 14 ili 15 godisno dete i da saka ne moze da igra nity vo kazino nity na net zosto minimum e 18/19 god. kako treto ubavinata vo pokerot e dokolku se igra vo nesto pa bilo toa i minimun kako sto pisav gore i vo 20 den.,zosto go zboram toa?! zatoa sto igranje poker vo nisto potocno od dosada i igranje poker so tvoi pari ima ogromna razlika vo samata igra koj igral znae,zosto podolgo vreme igram poker i znam kako e koga se igra dokolku sakas da zavrsis prv/vtor i da zemes nekoj denar i psiholoshki se macis vo tekot na igrata da uvidis koj sto ima,da go izblefiras i milion raboti koj sto ne gi zabelezuvate a sto go socinuvaat pokerot,a drugata opcija e koga igras poker zaradi da tepas dosada pa sekoj od kef koga ke mu tekne valga all in,sekoja raka ja plaka bez razlika sto ima.....ogromna razlika ima kako da igras dve razlicni igri.

Потпуно се слагам со тебе...и предходно читав некој напишал дека покерот највеќе бара знаење.Не сте при себе тие што го мислите тоа,ако немаш СРЕЌА ќе те избацат уште прва втора рака.
Така да среќата на прво место после е знаењето.Имав 35милиони на фејсбук и паднат сум одамна..сега имам 30 илјади и неможам да се кренам ни до милион.Тоа е знаење или недостаток на среќа ? позз

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Нено воопшто не се слагам со тебе јас сум 15 години и играме покер на пари,сега можеби не дигаме по 5000 денари но некогаш има некој кога е во ќар и по 2000денари....

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Нено воопшто не се слагам со тебе јас сум 15 години и играме покер на пари,сега можеби не дигаме по 5000 денари но некогаш има некој кога е во ќар и по 2000денари....

епа дај вики чим има кар по 2000 денара : ))

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
abe jas nikade ne pisav deka nikoj ne smee pod 18god. da igra poker vo pari tuku samo im replicirav na nekoi 15/16 godisnjaci sto pisale pogore deka igraat poker zaradi zabava a ne bi otisle vo kazino a i dokolku sakaat nema da mozat toa mi bese okolu niv a inace moze i 10 god. dete da sobere drustvo i da igraat kaj nekoj doma i vo 10 000 ako sakaat...

quote=Veterk0;2725891]Потпуно се слагам со тебе...и предходно читав некој напишал дека покерот највеќе бара знаење.Не сте при себе тие што го мислите тоа,ако немаш СРЕЌА ќе те избацат уште прва втора рака.
Така да среќата на прво место после е знаењето.Имав 35милиони на фејсбук и паднат сум одамна..сега имам 30 илјади и неможам да се кренам ни до милион.Тоа е знаење или недостаток на среќа ? позз[/quote]

dobro srekata e ogomen faktor vo pokerot ne vikam ne no samata igra e takva da i dokolku te sluzi srekata eve i pred flop ti dade dva keca ili dva krala i dokolku ne znaes da di iskoristis mnogu lesno ke padnes..ostaj ti facebook pokerot toj spaga vo onoj drugiot stil na poker kade sto se se plaka,se na smea i dokolku izgubis ili pobedis i taka nataka..
kaj nas go nema toa nivo na poker sto go ima vo amerika tamu ima luge sto koga igrale poker nie uste karti sme nemale taka da kaj niv nivoto na igranje e pogolemo odnosno mentaliot i psiholoskiot stil na igra e pogolem fatkor vo nivnoto igranje odkolku srekata,dokolku pratis klipovi/emisii si cital poker knigi ke vidis deka presudno ili najvazen faktor za da dojdes do pobeda e da go procitas igracot nego li cela igra da se potpres na srekata i samo na srekata,sreka mozes da imas denes,utre,cela nedela a moze i nikogas da ja nemas a dokolku go imas toa mentalno i psiholosko znaenje vo pokerot toa na sekoja partija/turnir ke te prati....

ps.ne postoi takov covek na svetov sto gi poseduva ovie sposobnosti i sekogas pobeduva vo poker ama dokolku gi imas tie sposobnosti ke bides eden cekor pred site drugi na masa i na site turniri daleku ke stigas i na kraj kraeva ne zima pari samo prviot...dovolno i 12 da zavrsis pa pak ke zemes dobra para...

Член од
6 март 2007
Мислења
307
Поени од реакции
184
Poker igram veke edno 6 meseca, pred toa samo na facebook igrav onaka za zabava kolku da gi naucam pravilata. Sega igram live edno 3 pati u nedelata i baska sekoj den si igram online so real money. I se na se dobro e se vadi nekoj extra cash. Najgolema dobivka mi e 100 evra imam zemeno vo edna vecer, najveke sto sum izgubil mi bese 2500 denari vo edna vecer ali taa vecer kako gospod so kamenja da go imav maavano:D.

Kajgana Shop

На врв Bottom