Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
ме мрзи да разлистувам у претходните страни сакам да си купам чипови каде има и по која цена ( во ск само)

wow еј да немаше покер значи на фб немаше да најте шо е то тексас холдем :)

eee lugje poker e najinteresna igra ali neznam kako e zabavno da igrate poker na zaebancija na pr ja nemozam da igram ako ne e u pari zs koa ne e u pari na sekoja karta all in ke idam i gluposti a vaka malku ke ti stisne dal ke vlozis ili ne al ipa sea nemora da znaci deka treba da se igra u golemi pari ali ipak treba da ima nesto za da vlozis :)

Gleam prasuvate za cipovi kade ima i so pari se.
Mnogu dobri cipovi najdov i kupiv vo solun vo jumbo.200 cipa plus dva spila karti se 5 evra plus i cerga za bolje da e i toa e 5 evra.Ima i kuferce se e isto samo sto kuferceto e 10 evra.

играме покер бе...со друштво... чипови (пари од моногол)...и растур...:vozbud:

И јас играм само на Фејсбуг и имам 80,000 чипови..:)

ме мрзи да разлистувам у претходните страни сакам да си купам чипови каде има и по која цена ( во ск само)

Во Т.Ц Бисер имаш оригинал карти за покер чипови за покер и машинче за мешање карти во продавницата "Симба" само не знам која цена .Знам само картите дека се од 350 па нагоре

Сеа ќефски наезеро играме, едно пешкирче, 6 души, мало детенце дели картите, кој губи јаде чфрги од сите, ветренце дува ти одиш ол-ин.Царски убајни, се додека не испаднеш и ко ќе одеш дома 3 аспирина да пиеш:pos:

Играм и на фб и у маало имаме маса,фемси сме пуни4ко.поздреав:pishtoldz

Your information has been sent to our customer service department. We will review your case (est. time 2-3 weeks) and take action as necessary.

омг изгледа хакиран сум или незнам што е 8м направив и ова..

Незнам што е проблемот со мојот покер на фејсбук кога го оклучувам ми пишува Your information has been sent to our customer service department. We will review your case (est. time 2-3 weeks) and take action as necessary.
ПОМОШ :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom