Кога ќе најдеш покемон, со топка ѓи фаќаш.Како тоа ги фаќате Покемоните?![]()
А да фанеш троа да подзачистиш дома не ти е заразаTeska zaraza fana 4 samo kaj mene doma.
mn mi se dopagja koa sum vo kontakt so vakvi vozvisni i kompletirani bitija na forum,mi se dopaga sto si go imas sredeno zivotot i imas vreme da delis soveti na drugi so da pravat so nivniot!aj sea labavo napustiА да фанеш троа да подзачистиш дома не ти е зараза![]()
Па ти не ме пушташ, си се закачил/а како пијавица за мене...ако не те бендисува мојата крв ој ти ЛАБАВО НАПУШТИ...коцка коцка коцкица, како и да те заврти човек од сите страни си истаmn mi se dopagja koa sum vo kontakt so vakvi vozvisni i kompletirani bitija na forum,mi se dopaga sto si go imas sredeno zivotot i imas vreme da delis soveti na drugi so da pravat so nivniot!aj sea labavo napusti
Kaj mene doma e cisto sveti sterilno e se.Za kuka sto se odrzuva sekojdnevno dovolno e samo eden cas i se da sredis zatoa uzivaj lovi pokemoni i gledaj si ja tvojata prasina doma.А да фанеш троа да подзачистиш дома не ти е зараза![]()
I rezerva baterija u kraen slucaj polnac vo dzep.Apk спуштете,досега 3 покемони фатив. 2 дома 1 надвор на улица. GPS и интернет треба обавезно за играва.