I
Iblis
Гостин
ЈАс не сум од Скопје, ама ќе дојдам да видам како е, со другар ми камионче 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку е прост народов, да му се плукнам.
Ова?Тешко на децата од Лазар Танев што ќе ги служат, имаше едно дете на темава ме мрзи да барам во почетните страни, кажуваше што се случувало, бисер до бисер.
Пензионериве се Бог да чува. Пред малку на ЕмТеВе 1 гледав отварање на аеродромот Александар Велики и по завршувањето на официјалниот дел, ваљда имаше нешто гезме, коа камерманот сосема случајно фаќа баба една како зема 2 празни чаши и ги бута во торба.![]()
Сиромаштија синко, сиромаштија.
Новина за оваа година е тоа што ќе бидат направени околу 2.000 ланч-пакетиКул добро си сторил, ...дали знаеш кеси/торби дали даваат таму или сам да си носам?
Пензионериве да не го земат Коцка за успоменПосле работа, додека чекав бус за накај дома, од 2ка се симнуваат пензионери и една пензионерка седнува на клупата до мене и вади пластична чаша, убаво обликувана од дебела пластика, ама пак пензионеркава успеала да ја скрши носејќи ја во ташна, и почна да раскажува.
Денес бев кај Борис Трајковски салата, имаше пиење јадење, испив една кока кола, една фанта, една ракија, и си ја земав чашава, за успомен.