Појадок на Камен мост во недела

Врска немам кога ми рече класната дека ќе идам јас отидов кај директорот да ме сменат а не ни кажаа што ќе има

Ако прајте, напрајте нешто за пензионерите потечно -као млеко и бисквити.

На нероден Петко капа му кројат. Сешто.

Тончи, ај за Петко што му кројат капа, му кројат, тоа во друга тема со Трпе и Трпана во подфорум „Вицови“ и сл. ама гледам веќе почнаа овците да ги лажат и со цртани филмови на отворено со видео бим и тоа покрај Камени мост.Тоа е доволно јасен знак дека оваа држава оди кон се полошо и полошо.Што значи тука нема кроење капа и сл. се знае каде е Македонија денес, каде беше пред 19 години, и се знае исто така на каде оди.
Само една препорака до сите што ќе одат, освен на ручекот гледајте да закажете и во болница на чистење зошто Коце ќе рече:„Рибата е дар од бога“ а на крај ќе ти испадне „Рибата е дар од Вардар“.Ако не закажеш на чистење во рок од 7 дена ќе почнат чудни аномалии да ти се појавуваат по телото, како на пр. опашка од мајмун, еден заб подолго истенчен или со еден збор:„мутации“.
Ова со рибата Коце го прави дека ете, овца народ па си вика што ќе фрлам пари да купувам риба која е увезена, го имаме наш радиоактивен Вардар, ем македонско, ем НАШЕ е.Две муви со еден удар, ем рејтинг, ем граѓаните задоволни „и волкот сит и овците на број“.
Впрочем кога сме веќе кај увозното едниот веќе проба со октоподи да го храни народот, и виде дека не оди работава па сега другиов да проба со наше македонско.

Ај сите шо ке лапкаат таму утре, нека им е слатко :Р

Абе само колку да не терат нас од лазар танев таму да идеме од сабајле едвај дочекв сабота недела да спијам овие сеа ме терат на плоштат :tapp:
Од училиште те тераат да одиш и да готвиш таму?
Ало невладини го читате ова има класична експлоатација на детски труд, и дали е законски професор/ка, директор/ка да тера ученик да работи за беспари?

За Цитро и Тончи ќе има дупла порција,заслужено.

Завршивте?

toiletpaper.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom