@cool@
Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
- Член од
- 2 јуни 2007
- Мислења
- 23.601
- Поени од реакции
- 27.115
нема бе брати како појадокот? некои импресии и критики?

ќе гледаме вести- сите до една ТВ- па ќе видиме како си поминале
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нема бе брати како појадокот? некои импресии и критики?
Изглеа од 11-15 h се овековечува моментот Доручек на Камен мост со КоцетаИ... како си поминавте?!Сега сите ќе бидат задоволни се сликнале со Коцекабана
![]()
ЦЦЦц знаци колку е убав ова Скопје еј ццц како да не се видело јадење со очи месец дена.
доаѓа една баба вика дај ми кечап и давам отвара чантата и го става цел кечап во чанта.Све што имаше за давање се потроси до 10:15
После доѓаат други и викат сте не излажале.други па од доле ги зимаа чашите и чините за да ги носат дома.не ни чекаа да им однесеме на маса да земат пуниш тањирот се вртиш 5-6 раце од врз тебе. бог да чува бе и салфетки за накај дома си земаа бе еј цц:kesa:Иначе имаше и камера од Турција снимаа коце се поздравување со пензионери му објаснуваа кој е кој овој вика да да задоволство ми е
нема бе братуште ги нема, а оние што се вратија молчат- не кажуваат како било:pos2:
ќе гледаме вести- сите до една ТВ- па ќе видиме како си поминале
Изглеа од 11-15 h се овековечува моментот Доручек на Камен мост со Коцета
ЦЦЦц знаци колку е убав ова Скопје еј ццц како да не се видело јадење со очи месец дена.
доаѓа една баба вика дај ми кечап и давам отвара чантата и го става цел кечап во чанта.Све што имаше за давање се потроси до 10:15
После доѓаат други и викат сте не излажале.други па од доле ги зимаа чашите и чините за да ги носат дома.не ни чекаа да им однесеме на маса да земат пуниш тањирот се вртиш 5-6 раце од врз тебе. бог да чува бе и салфетки за накај дома си земаа бе еј цц:kesa:Иначе имаше и камера од Турција снимаа коце се поздравување со пензионери му објаснуваа кој е кој овој вика да да задоволство ми е
зш бе се фативте за пензионерите? за нив е оправдано да се таму, туку младите кој бел бубрег барале таму? па, поголеми крлежи и болви од нив има ли?- баш тие паразитираат на грбот на св.родители- додека не станат полнолетни на 48 години:pos2:Македонштина еј, пензионериве најпаразитска класа на луѓе ми се.
Да не беше прегладнет и сиромашен народот, најверојатно немаше да постапува така. Нормално е да се кратат тањири, чаши, флаши и храна - кога немаат дома.ЦЦЦц знаци колку е убав ова Скопје еј ццц како да не се видело јадење со очи месец дена.
зш бе се фативте за пензионерите? за нив е оправдано да се таму, туку младите кој бел бубрег барале таму? па, поголеми крлежи и болви од нив има ли?- баш тие паразитираат на грбот на св.родители- додека не станат полнолетни на 48 години:pos2:
Да не беше прегладнет и сиромашен народот, најверојатно немаше да постапува така. Нормално е да се кратат тањири, чаши, флаши и храна - кога немаат дома.
Жално. Ние сме народ за да ни фрлаат пакети со храна со падобранци, а не за да се организираат доручеци на мост на кои треба да се пријавиш по телефон...