Појадок на Камен мост во недела

и како појадокот? некои импресии и критики?
нема бе брат:toe: уште ги нема, а оние што се вратија молчат- не кажуваат како било:pos2:
ќе гледаме вести- сите до една ТВ- па ќе видиме како си поминале

ЦЦЦц знаци колку е убав ова Скопје еј ццц како да не се видело јадење со очи месец дена.
доаѓа една баба вика дај ми кечап и давам отвара чантата и го става цел кечап во чанта.Све што имаше за давање се потроси до 10:15
После доѓаат други и викат сте не излажале.други па од доле ги зимаа чашите и чините за да ги носат дома.не ни чекаа да им однесеме на маса да земат пуниш тањирот се вртиш 5-6 раце од врз тебе. бог да чува бе и салфетки за накај дома си земаа бе еј цц:kesa:Иначе имаше и камера од Турција снимаа коце се поздравување со пензионери му објаснуваа кој е кој овој вика да да задоволство ми е

Македонштина еј, пензионериве најпаразитска класа на луѓе ми се.

И... како си поминавте?! :pos: Сега сите ќе бидат задоволни се сликнале со Коцекабана :pos:
Изглеа од 11-15 h се овековечува моментот Доручек на Камен мост со Коцета :)

ЦЦЦц знаци колку е убав ова Скопје еј ццц како да не се видело јадење со очи месец дена.
доаѓа една баба вика дај ми кечап и давам отвара чантата и го става цел кечап во чанта.Све што имаше за давање се потроси до 10:15
После доѓаат други и викат сте не излажале.други па од доле ги зимаа чашите и чините за да ги носат дома.не ни чекаа да им однесеме на маса да земат пуниш тањирот се вртиш 5-6 раце од врз тебе. бог да чува бе и салфетки за накај дома си земаа бе еј цц:kesa:Иначе имаше и камера од Турција снимаа коце се поздравување со пензионери му објаснуваа кој е кој овој вика да да задоволство ми е

Јас знаев дека така ќе биде еј ебате видовит сум :pos::pos::pos::pos::pos:.
Само за турканица и паѓање во Вардар згрешив. Турканиица имало па не може човек се да погоди.

нема бе брат:toe: уште ги нема, а оние што се вратија молчат- не кажуваат како било:pos2:
ќе гледаме вести- сите до една ТВ- па ќе видиме како си поминале

со полна уста не се зборува, затоа си чутат. се надевам си носеле кесе и си зеле за дома :pos2:

Изглеа од 11-15 h се овековечува моментот Доручек на Камен мост со Коцета :)

:pos: хахаха ееееј ништо чудно наместо ајварче и сиренце (луксуз е ептен) по една кришка со паштетка да им поделиле, затоа сега никој не се фали :pos:

Оскудација је, скупе су паре :pos: :pos: :pos:

feeding_pigs.jpg

И после им се смееме на циганите што собираат храна по гробишта, па нашите пензионери бетер биле

Македонштина еј, пензионериве најпаразитска класа на луѓе ми се.
зш бе се фативте за пензионерите? за нив е оправдано да се таму, туку младите кој бел бубрег барале таму? па, поголеми крлежи и болви од нив има ли?- баш тие паразитираат на грбот на св.родители- додека не станат полнолетни на 48 години:pos2:

Да не беше прегладнет и сиромашен народот, најверојатно немаше да постапува така. Нормално е да се кратат тањири, чаши, флаши и храна - кога немаат дома.
Жално. Ние сме народ за да ни фрлаат пакети со храна со падобранци, а не за да се организираат доручеци на мост на кои треба да се пријавиш по телефон...

Хахахха... абе на овој народ не е ништо гага да му дадеш, оти можел некој и столици и маси да си земе за по дома, а пак и Коцета да го прибере...Очекувам во весник: „Скопјаните се најадоа шведска маса... и си ја понесоа накај дома“. ;)

Мене ме чуди како не им текнало на пензионерите со гага вожња во петок некој да си земе и автобус. „Па нели е гага...зошто не ме носи до дома !?“

зш бе се фативте за пензионерите? за нив е оправдано да се таму, туку младите кој бел бубрег барале таму? па, поголеми крлежи и болви од нив има ли?- баш тие паразитираат на грбот на св.родители- додека не станат полнолетни на 48 години:pos2:

Немаше баш мн. млади скоро сите стари беа

Да не беше прегладнет и сиромашен народот, најверојатно немаше да постапува така. Нормално е да се кратат тањири, чаши, флаши и храна - кога немаат дома.
Жално. Ние сме народ за да ни фрлаат пакети со храна со падобранци, а не за да се организираат доручеци на мост на кои треба да се пријавиш по телефон...

Нема врска бе брат, верувај дека нема врска. Тие што немаат се многу подостоинтвени од овие, ова бе Баба Рога од прикаските ја знаеш?
Земаат надпросечни пензии и си знаат кога дава на гага државата треба да се земи што може повеќе, а другите кој ги ебе нека умрат, секој човек сам за себе. Тоа не се гладни луѓе, тоа се луѓе учени да земат да изедат и исерат што можи повеќе за рекордно време за пак да се вратат на трпеза.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom