Подочници - чест или страшен проблем

• Креатор на темата Креатор на темата ANHELITO
  • Време на започнување Време на започнување
Немам никаков проблем со подочници...

hah... sum nemala podocnaci od pred dve nedeli:vozbud::vozbud::vozbud:

Имам подочњаци и тоа нај забележителни ми се за време на викендите. Обично ставам коректор и пудра, па барем малку се прикријат

Имам подочњаци нонстоп. Ужас. Инаку колку толку ги прикривам со еден тон коректор. А има некој спас од ова, или? Зашто не ми се само од неспиење. Погоре прочитав дека имало врска и анемијата... точно е ова?

И јас имам подочњаци. Ама мене ми се од што немам доволна циркулација и сум анемична.

Им ставам мраз, крукчиња од крставици..пред да излезам ставам коректор и пудра и не се познаваат:helou:

И јас тоа да го применувам..големи ми се и темни кругови...мразам ги...

Imam podocnici non-stop. I 100 sati da spijam pak sum kako treta smena na rabota. Pomos, nekoj ako znae nesto protiv podocnici neka kaze, odnapred sum blagodaren..

Имам подочњаци нонстоп. Ужас. Инаку колку толку ги прикривам со еден тон коректор. А има некој спас од ова, или? Зашто не ми се само од неспиење. Погоре прочитав дека имало врска и анемијата... точно е ова?

Можно е мене од тоа ми се појавија. Сепак ако имаш анемиија земи шумливи таблети со железо и испиј едно кутиче и види, дали ќе ти се подобри, а ако имаш некои други проблеми со здравје освен подочњаци отиди обавезно на доктор може и да ти направат крвна слика да видат што е работата.

Дајте некое чаре бе ......... Срамота е ова ...... Не се ни подочњаци ова више ...... пола лице ми зафаќаат ...... Има ли некој лек ? или нешто ?

Често имам ама веќе се привикнав кога станувам насабајле да изгледам одвратно:toe:

Зелениот чај помага при намалување на подочниците. Измешајте лажица зелен чај со половина лажица млеко и 5 минути држете парчиња памук натопени со оваа смеса на затворени очи. Кинескиот чај ги освежува очите. А исто така имам читано за рендан компир да се стави на затворени очи и да се остави да дејствува околу 15 минути.

немам подочњаци и колку што се сеќавам никогаш не сум ги имала.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom