Подобар шофер?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Ne gi dikriminaram lugeto po pol taka da mislam deka se ednakvi , bidejki ima nekoi zeni koi sto podobro ja vrsat maskata rabota za razlika od maskite i obratno.

За дискриминирање не станува збор ама неоспорен факт е дека жените и покрај тоа што се повнимателни, не се за кола, всушност еве баш вечерва кај мене се удри жена во југо, и тоа паркирано југо кое што беше во спротивната страна.

Уживајте ако не се го гледале до сега.Женски возачи
Процентуално земено, според мене, жените се послаби шофери, ама има и мажи што појма немаат од возење џабе имаат дозвола.

еве ако знаел да вози типот што идел со цела фамилија од италија накај македонија у хрватска немало да направи сообраќајка туку тој се плеснал у камион и сите загинале...
еве уште еден доказ дека мажите се невнимателни возачи, иако не го оспорувам тоа дека повеќе го личи машко да вози отколку женско...

еве ако знаел да вози типот што идел со цела фамилија од италија накај македонија у хрватска немало да направи сообраќајка туку тој се плеснал у камион и сите загинале...
еве уште еден доказ дека мажите се невнимателни возачи, иако не го оспорувам тоа дека повеќе го личи машко да вози отколку женско...
Не трескај глупости, се претпоставува дека човекот бил изморен од пат па затоа удрил во камионот.
Инаку, има жени што подобро и од мажите возат, ама сепак тие се малку. :)

урбан мит е ова...поисплашено возат и се држат до правилата и со само тоа изгледаат ко ментални во кола кога се.
Во Скопје ако возиш по правила си најглуп :)
Иначе нема посмешен момент од тоа кога ќе ја видш залепена со муцката за шофершајба или па кога го бара мењачот за да смени брзина. Најубав дел е што не мора да мешаш “мајки жени и сестри’’ за пцуење во случај на екцес, него палиш директно на неа... :icon_lol:

само се прашувам зошто сметаш дека дека ако жената знае да вози убаво тоа се машки способности?????
уште не ми одговори на прашањево...
и точка нема бидејќи јас со моето возење го подобрувам рејтингот на жените:pipi:

Ако ти возиш добро мене михаел шумахер може вода да ми носи иако неам возачка!!!! Мажите едноставно, жена да седи дома да мие садови тоа ја бива муахахаха.

Жена ај може некако и да вози :) ама да не и дадеш да "те вози". Дури тогаш е опасно, нема паркирање.

Уживајте ако не се го гледале до сега.Женски возачи
Процентуално земено, според мене, жените се послаби шофери, ама има и мажи што појма немаат од возење џабе имаат дозвола.

еј, ме изнасмеја... супер е клипчето, особено таа жената што 4 минути паркира мало количе, па типот што ја чекаше излезе и и го паркира за 10 секунди.

ме потсети на еден виц (кој најверојатно е точен), а тешко се објаснува со пишување.

имено - прашањето е зошто жените не знаат да паркираат? а одговорот е дека мажите стално ги лажат дека (сега треба да се покаже со рака) 15 цм се 25 цм.

на темава назад - во просек жените се многу полоши возачи, ОСОБЕНО поради недостатокот за осет во простор (дали се криви мажите за тоа не знам:wink:), одсутноста (често мислат на друго додека возат) и пасивноста (пр. стоење на зелено, давање предност каде што не треба,...).

мажите се полоши поради непотребната агресивност во некои моменти, но во збир се сепак многу подобри возачи.

сепак недостатокот на орентација е најголема мана (што убаво се гледа од клипот) и затоа речиси ниедна жена не вози шлепер.

Ако ти возиш добро мене михаел шумахер може вода да ми носи иако неам возачка!!!! Мажите едноставно, жена да седи дома да мие садови тоа ја бива муахахаха.

за тоа има машина за перење садови.... немој да правиш такви споредби.

а ги бива за многи други работи :wink:

Не трескај глупости, се претпоставува дека човекот бил изморен од пат па затоа удрил во камионот.

Не можел да гледа, ама сепак не оставил жена му да го смени во возење. Класика балканец :)

Во суштина можеби мажите се подобри шофери од жените, меѓутоа не мора да знаци дека ако е од машки пол ќе има поголеми предиспозиции да биде шофер. Има еден куп мажи што едноставно врска немаат од возење и апсолуно немаат никаков осет за брзина, ориентација и сл. Спротивно на тоа познавам еден куп жени (меѓу кои и јас) кои едноставно имаат осет за возење .
Ама ете гласам за мажите, бидејќи говорам објективно.;)

Во суштина можеби мажите се подобри шофери од жените, меѓутоа не мора да знаци дека ако е од машки пол ќе има поголеми предиспозиции да биде шофер. Има еден куп мажи што едноставно врска немаат од возење и апсолуно немаат никаков осет за брзина, ориентација и сл. Спротивно на тоа познавам еден куп жени (меѓу кои и јас) кои едноставно имаат осет за возење .
Ама ете гласам за мажите, бидејќи говорам објективно.;)

Може да ме повозиш мене малце???? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom