Bacillus gagous
Biohazardous
- Член од
- 21 јануари 2006
- Мислења
- 7.380
- Поени од реакции
- 168
И монотнијата може на момнети да биде интересна, ама не предолго, потоа самиот си барам нешто да си променам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И сакам да експериментирам и не сакам. Некогаш сум расположена за нови работи, а некогаш сакам да си држам до она на кое сум навикнала. Што знам, зависи.Колку сте подложни на промени?
Дали често екпериментирате и пробувате нови работи или пак си се држите за вашиот начин на живот и не сакате многу да менувате?
Колку сте слободоумни и подготвени да внесувате новини во вашиот живот?
Или сте позатворени за промени?
та заблагодарувам од името на администрацијата за твојата дозвола. правиот момент кај секоја ганц нова тема =)П.С.ако има ваква тема слободно споете ги
Колку сте подложни на промени?
Дали често екпериментирате и пробувате нови работи или пак си се држите за вашиот начин на живот и не сакате многу да менувате?
Колку сте слободоумни и подготвени да внесувате новини во вашиот живот?
Или сте позатворени за промени?
same...сакам да променам монгу ствари, али се плашам да не не бидам прифатен од општеството (читај женските):helou:Sakam mnogu nesta da smenam od najrazli4ni sferi oklu mene i kaj mene, no nekako ne mi ide:wink:
Sakam promeni, a za da ni se slucat treba sami da si pomogneme vo toa...mene mn tesko mi se slucuvaat:wink: