Bacillus gagous
Biohazardous
- Член од
- 21 јануари 2006
- Мислења
- 7.380
- Поени од реакции
- 168
И монотнијата може на момнети да биде интересна, ама не предолго, потоа самиот си барам нешто да си променам.
И сакам да експериментирам и не сакам. Некогаш сум расположена за нови работи, а некогаш сакам да си држам до она на кое сум навикнала. Што знам, зависи.Колку сте подложни на промени?
Дали често екпериментирате и пробувате нови работи или пак си се држите за вашиот начин на живот и не сакате многу да менувате?
Колку сте слободоумни и подготвени да внесувате новини во вашиот живот?
Или сте позатворени за промени?
та заблагодарувам од името на администрацијата за твојата дозвола. правиот момент кај секоја ганц нова тема =)П.С.ако има ваква тема слободно споете ги
Колку сте подложни на промени?
Дали често екпериментирате и пробувате нови работи или пак си се држите за вашиот начин на живот и не сакате многу да менувате?
Колку сте слободоумни и подготвени да внесувате новини во вашиот живот?
Или сте позатворени за промени?
same...сакам да променам монгу ствари, али се плашам да не не бидам прифатен од општеството (читај женските):helou:Sakam mnogu nesta da smenam od najrazli4ni sferi oklu mene i kaj mene, no nekako ne mi ide:wink:
Sakam promeni, a za da ni se slucat treba sami da si pomogneme vo toa...mene mn tesko mi se slucuvaat:wink: