Подароци

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Aj :je: Kolku i da se prepravame deka vsusnost gestot ni e biten a ne podarokot, vo 99% e obratno. Toa cuvstvo e dobieno uste kako mali koga sme primale razni podaroci i posle sme stanuvale "alcni" za uste poveke podaroci (pari, igracki, ti rekov-mi rece). Se razbira deka gestot e biten, stom nekoj resil da ti kupi nesto treba da mu se zablagodaris ama sepak.

Jas koga odam na rodenden, ako slavenikot e masko, ako imam poveke muabet so nego ke mu kupam nesto poskapo, kolekcija od parfem + dezodorans + nesto drugo, ili nekakva bluza ili sl. a ako ne mi e blizok, nesto posimbolicno, nekakvo predmetce ili sl.

Ako e zensko, i imam muabet, togas nesto povredno ama ne preterano: parfem, obleka ne im kupuvam posto ke gi utnam (masko da kupuva zenski alista) a ako ne mi e tolku bliska, nesto pomalce skapo.

Зависи за кого купувам
Ако е за женско обично е накит, парфем, цвеќе или нешто џиџи миџи.
А за машко парфем, боксерки, шал, капа, маица.

Зависи кај кого сум на роденден!!!
Ако е тоа е човек што го знам,знам што сака и тоа ќе му купам.
Ако не го знам човекот,тогаш на рандом нешто-зависи дали е машко или женско!

ThA-BiTcH напиша:
Зависи за кого купувам
Ако е за женско обично е накит, парфем, цвеќе или нешто џиџи миџи.
А за машко парфем, боксерки, шал, капа, маица.

aaaah mozda i jas kje go docekam toj den:pos: :pos: :pos: :kez: :kez:

inaceeeee neznam...sto sme si drugarkive od trioto(ama shmizlarski zvuci :) ) neso se furame od nappy house takvi gluposti,kukli i debilni privezoci si kupuvame,a za drugi...sto znam...neam pojma,retko jas kupuvam pokloni najcesto ziam so nekoj drug pa daam pari i ne se remetam mnogu...:kajg:

Подароци воопшто обожавам да купувам и подарувам, да избирам и пребирам. Посебно роденденските кои секако дека имаат значење за оној кој ги прима. Изборот на подарок многу зависи за кого е наменет истиот, од личноста, нејзините вкусови, потајни желби и посакувања. Ништо не е повредно од тоа кога ќе добиеш прекрасна ,задоволна и среќна насмевка од оној кој примил подарок. Вредноста воопшто не е битна, најбитен е начинот на кој се подарува, искрено и од срце!

Инсејн ... има ваква тема ... гледај малку повеќе по форумов ... неколку пати твои теми префрлам ... и не терајте на сеир ако може ...

Па зависи кога како, да е некое добро дугарче или другарка ке одвојам ако треба и повеке кеш и време да размислам ии разгледам за тој поклон да биде сасвим на место, а да е некое прсечно другарче одиш у продавница " СВЕ ПО 99 ДЕН" и купувам три поклончиња, некои интересни ствари кои се универзални.

Многу сакам подароци.:icon_lol:
И да добивам и да подарувам. Не ми е битна цената ни кога подарувам ни кога ми подаруваат. Вниманието ми е битно, дека особата помислила на мене на тој ден (на пр. мојот роденден) па ми подарила нешто... Обично сакам да подарам книга или купувам рамка со слика или нешто слично што знам оти ке остане за сеќавање...

јас мсилам дека не е важно што ќе се подари мислам дека нај важно е моментот да го погодиш и тоа како ќе биде подарено значи амбиентот на подарувањето

сакам да ми подаруваат ама и да подарувам!Ако човекот на кого му го купувам подарокот ми е битен тогаш знам што сака и тоа му купувам,а доколку се работи за некој 3 тогаш нешто што на мене лично ке ми се за свиѓа и многу ми е битно како е спакувам подарокот,многу големо внимание обрнувам на тоа.Не сакам кога тој што ми го дава подарокот друг да му го има купено,не е битно што е битно е дека со подарокот ке ми докаже дека добро ме познава и дека додека купувал мислел на мене:wub:(ова се однесуваше на оние поблиските):je:

Pokloni za maturanti

Veke 2 nedeli mislam sto da mu kupam na decko mi za matura, i nikako ne mi dojde nekoja ubava ideja.
Mislev zlatna alka so guma, ali mi rece deka nema da ja nosi poso bilo pederski :)
Parfem da mu zeam...ama toa se troshi...
Obleka nesto...
leee luge nemam poima.
Aj ve molam pomos :)

Najbolje ti e nego da go prasas sto saka taka nikako nema da utnes.
Nikogas ne sum imala idei za maski pokloni,nekako se pokomplicirani od nas.

IsidoraD напиша:
Najbolje ti e nego da go prasas sto saka taka nikako nema da utnes.
Nikogas ne sum imala idei za maski pokloni,nekako se pokomplicirani od nas.

go prasav i vika NISTO.
Normalno de, i jas bi rekla nisto :)

Podaroci. Akoj ne gi saka? Normalno deka mnogu si gi sakam /posebno koga gi dobivam/ i najmalata sitnica bi me izraduvala , a posebno ako e bes povod.

ThA-BiTcH напиша:
Veke 2 nedeli mislam sto da mu kupam na decko mi za matura, i nikako ne mi dojde nekoja ubava ideja.
Mislev zlatna alka so guma, ali mi rece deka nema da ja nosi poso bilo pederski :)
Parfem da mu zeam...ama toa se troshi...
Obleka nesto...
leee luge nemam poima.
Aj ve molam pomos :)

:love1:Bibe a da mu dades nesto sto ne bi go odbil i zamenil za drugo!?
:love2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom