Подароци

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Pa koga primam podaroci vazno mi e samo vnimanieto! A koga podaruvam podaruvam od srce bez razlika so e poklonot!Inace tesko se odlucuvam,izleguvam niz prodavnici i baram nesto ubavo!

Сакам да подарувам...не гледам цена на подарокот! Тоа што мислам дека ке му се допадне на тој што ке му го подарам веднаш го купувам...најубав подарок е тоа што ке присуствуваш каде што те викнале.. а потоа доаѓа подарокот..не ги разбирам луѓето на кој им е тешко да купат еден подарок..страшно!

Сакам да подарувам, а многу сакам и подароци. Се радувам на многу мали нешта. Кога подаруваш важно е подарокот да го одбереш според вкусот на славеникот. Нешто со што ќе му покажеш дека добро го познаваш и дека навистина ти значи. Понекогаш и малите работи знаат да бидат преубави кога се подарени на вистинскиот начин и со доволно посветено внимание.

не сум навикнат да добивам подароци.. значи што поретки се толку повеке внимание им придавам...Да обожавам да подарувам ако кажам дека да сакам ке излажам ..Кога ке ми се јави некое чуство дека треба да подарам одреден поклон и тоа да биде прифатено со добро внимание на некој начин спакувано како изненадување..тоа ми се допаѓа:helou: секој подарок е различен во окото на тој што го прима и секој од нас својте подароци ги доживува на различен начин:vozbud:

Обожавам подароци. исклучиво ги добивам/праќам (Send/Receive):pos2:
од/до моите блиски, и тоа само за родендените. Многу сакам да ми подаруваат книги, пари, облека. Подарувам тоа што навистина им е потребно.

Sakam da podaruvam na onie koi gi sakam, bez posebna pricina za toa.... Najcesto podaruvam ukrasi i knigi:smir:
I edna cokolada podarena so neznost bi mi znacela mnogu:smir:

Дивајн напиша:
Има некој што не се замара кога треба да купи подарок? За некоја прослава да кажам ... роденден, веридба, свадба, банкет итн? Што според вас е најубав подарок да се даде или прими? А кога примате подароци, што ви е поважно, вниманието или цената на истиот? 8)
сакам да подарувам подароци, само што незнам баш да одберам подарок. Повеќе сакам некои мали ситници, џиџи миџи...а цената не ми е воопшто важна, туку гестот

не е битна цената, битна е намерата и почитта, на поблиските не им купувам ништо, ги земам со мене да си одберат што сакаат и да им го купм или им давам пари сами да си купат

Па се радувам кога ке добијам некој подарок. Не ми е важен подарокот туку вниманието, честа... А кога ке дојде за јас да подарам нешто... апсолутно појма немам што да подарам. Можно е и да се мислам со недели и пак да не знам. И на крај се знае. Кеш и решен проблемот.

daj kazete sto bi bil sovrsen poklon za godisnina od idenje mene ne mi teknue bas sea a ce mi treba i toa sea brzo ve molim za sovet

Не е битна цената на подарокот.Не ми е битно колку чинело нешто.Битно ми е подарокот да ми е даден од срце и купен со љубов,а не ради реда,колку да се купи нешто.
Сакам да подарувам и секогаш кога одам на пат или на одмор некаде,гледам да купам нешто за моите најблиски.Можеби нема да биде нешто којзнае што,но ги бирам подароците со голема љубов.

Ubavo se custvuvam koga dobivam podaroci i poradi toa i sakam i da davam podaroci. Ne e bitno kakov ke bide podarokot tuku bitno mi e vnimanieto sto mi go posvetila nekoja licnost. Podarokot moze da bide i najmalata, smesna rabota, no ako mi e podaren so ljubov i vnimanie mi znaci mnogu poveke nego bilo koj drug podarok. Bitna e namerata , a ne goleminata!

daj kazete sto bi bil sovrsen poklon za godisnina od idenje mene ne mi teknue bas sea a ce mi treba i toa sea brzo ve molim za sovet

Pa i mene ke mi treba za brzo.Jas mu snimiv na deckoto filmce so nasata zaednicka pesna i vrvat sliki od nas.A mozes da kupis i nekoja golema ramka za slika so golema slika od vas.Ili nesto sto saka zenskata tvoja,nesto sto ve povrzuva,nesto interesno.

Не е битна цената на подарокот.Не ми е битно колку чинело нешто.Битно ми е подарокот да ми е даден од срце и купен со љубов,а не ради реда,колку да се купи нешто.
Сакам да подарувам и секогаш кога одам на пат или на одмор некаде,гледам да купам нешто за моите најблиски.Можеби нема да биде нешто којзнае што,но ги бирам подароците со голема љубов.
и јас го сакам истото

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom