S
Sasha
Гостин
Spored mene ne e biten poklonot,najbitno e vnimanieto koe sto ke go dobiete od taa licnost!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сакам да подарувам подароци, само што незнам баш да одберам подарок. Повеќе сакам некои мали ситници, џиџи миџи...а цената не ми е воопшто важна, туку гестотДивајн напиша:Има некој што не се замара кога треба да купи подарок? За некоја прослава да кажам ... роденден, веридба, свадба, банкет итн? Што според вас е најубав подарок да се даде или прими? А кога примате подароци, што ви е поважно, вниманието или цената на истиот? 8)
daj kazete sto bi bil sovrsen poklon za godisnina od idenje mene ne mi teknue bas sea a ce mi treba i toa sea brzo ve molim za sovet
и јас го сакам истотоНе е битна цената на подарокот.Не ми е битно колку чинело нешто.Битно ми е подарокот да ми е даден од срце и купен со љубов,а не ради реда,колку да се купи нешто.
Сакам да подарувам и секогаш кога одам на пат или на одмор некаде,гледам да купам нешто за моите најблиски.Можеби нема да биде нешто којзнае што,но ги бирам подароците со голема љубов.