Подароци за посебни денови во вашиот живот...

• Креатор на темата Креатор на темата Слушаш Ли
  • Време на започнување Време на започнување
Е ние со дечко ми за Валентин не си подаруваме ништо, не даваме никакво значење на овој празник кој уствари не е наш.
Може само да падне добар секс, а што има подобро од тоа а ?

Е ние со дечко ми за Валентин не си подаруваме ништо, не даваме никакво значење на овој празник кој уствари не е наш.

подобро АМИН!

2 секса....

А за денот на вљубените нема ништо да подарам оти не сум вљубен а и некако празникот ми е клише ако може да се нарече празник оти не заслужува.

I'll be my own valentine, because I'm f*cking amazing.

И ќе си поклонам едно Розе вино,да го одбележам и другиот празник :smir:

Chasha poezija i burence vino,parche suv leb – skroz nema tishina, a jas i ti sami, okolu nas pustina,tuka e carstvoto, a ne vo kruni od rubini !!!

(samo shto za na hartija e dobro ova- idi kazhi i go na nekoja - ta koa ke te podbere- hahahahahahah:pos::pos:- ni valentinovo, ni trifun ke vidish)

За дискусија дали да се слави или не, си има тема во подфорумот Љубов и Секс. Тука стриктно за тоа тие што слават - што ке купуваат. Онака сметајте дека опоменав. :)

Пошо црнио крал рече да не јадеме трици,јас сепак ќе кажам дека ме боли курот за валентајн и овој ден ќе го прославам со мојот најомразен пијалак виното,се надевам овојпат ќе ни тргне,а не ко прошлиот пат.БАСТЕР !

Moжам ама не го славам.
Можеби не си ја почитувам својата вера доволно, но нема да славам туѓ празник од туѓа вера.

И ја би да не го славам..ама знам дека женскава ќе се потроши нешо па...ради реда ќе зеам и ја

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom