Подароци за посебни денови во вашиот живот...

• Креатор на темата Креатор на темата Слушаш Ли
  • Време на започнување Време на започнување
axed.jpg

Ама не сум баш сигурен, може ќе биде премногу очигледно дека ми се свиѓа. Нејќам да се издадам. :(

Залапај ја мислам ќе биде доволно изненадена симпатијата :vozbud:

Мислам дека ова е само копија на она во врска со љубовната врска или како ли беше темата не е важно.

За симпатија се знае, еден кондом и побрзо да ги окончамо работете.

Како бе за симпатија поклон :pos2::pos2: ако почнам за симпатииве да купувам поклон кај ми е крајот...иначе за женската иам купено мече и BU дезодоранс и парфем..( и едно чоколадо у вид на срце тоа пред нг ќе купам..пошо до тогаш ќе го изедам:zlo:)

Ќе и пратам едно пенкалце со моето име иштампано на него ^_^.

Ланче со срценце скршено на пола. Другата половинка ќе остане кај мене :wub:

Една новогодишна честитка, онака да ја изненади :))

На едната стан ќе и купам,на другата кола,на третата камион,на четвртата автобус,на петтата авион............на четириесет и деветата куќа...............итн.

Ке и напишам честитка со дедо мраз и ке и ја оставам пред врата, заедно со чоколадо Милка. хехе

На симпатијата поклон за НГ ? Со шо го заслужила она тиа подарок сепак таа ти е само симпатија која не ти ја исполнила желбата да ти биде женска :pos2:

Поклонот не е најважен за нова година како таков ден.Потруди се да створиш атмосвера која е најблиску до таа што партнерот ја посакува за оваа вечер.Ако и другата страна малку поработи на истото ке има на што да се секавате во иднина :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom