Подароци за посебни денови во вашиот живот...

• Креатор на темата Креатор на темата Слушаш Ли
  • Време на започнување Време на започнување
па не мораш на шоља- купи си една перница и истото напрај го на неа-

card_pillow_2.jpg

боља е оваа :smir:

gifts-postcard-pillow-425agp-120609.jpg

Кај се погоди и испити презапишување, и казни плаќање, и поклони за Св. Валентин... Се за рок од една недела. Ај слушам се шпекулира дека можно било годинава да се одложи празникот за некоја недела, пошто Chuck Norris немал моментално девојка.
Супер ќе биде ако излезе вака.. И така сум сега тапа со пари и башка немам идеја шо би купил. Тake your time Chuck.

ај давајте идеја, некоја асална:)
мора навреме да се мисли
оти ете за две недели е веќе празников

гледам дека е по гушкањето...така да освен тоа ќе си поминам со мече, нешо слаткобалго и шознам....дајте нешо предлог....

Не морам да ја чекам еуфоријата околу Валентајн за да подарам нешто. Имам 365 дена за подароци, а за Валентајн не подарувам ништо.
Не знам шо толку се оптеретувате со тоа шо да подарите за Валентајн?
Стајте си една машничка и подарете љубов, прегратка, бакнежи.

Не морам да ја чекам еуфоријата околу Валентајн за да подарам нешто. Имам 365 дена за подароци, а за Валентајн не подарувам ништо.
Не знам шо толку се оптеретувате со тоа шо да подарите за Валентајн?
Стајте си една машничка и подарете љубов, прегратка, бакнежи.

Помодарство :)

Жалосно шо сите го слават Валентајн, а никој христијанскиот празник Вера, Надеж и Љубов дури и малкумина знаат дека постои.

Не е у мода тој да се слави па ти не е искомерцијализиран. Али чим може вака да се слават празници од други религии, планирам од оваа година да си го земам еврејскион Јоан Кипур како и да беше и така пред сесија ми е, добро ќе ми дојде слободен ден :)

Порциjу супе и нешто у.....

Пошо неам цура, а во моментот неам ни некои претензии, а и најголем факт - не го славам празников - горенаведенава варијанта. А со друштво можда 2-3 боци вино ќе смафтаме. Љубов кон виното FTW.

Ме мрзи наголемо..
Помодарство(?) е муабетот: имаме 365 дена да си се сакаме бла бла бла
Никој не ја става вашата љубов под прашалник, туку на сите им треба понекогаш потсетник, повод за некоја минимална романтичност и фин провод. Ама ајде, секој со своето. А чиј бил нивни чиј наш празник.. couldn't care less.

Без разлика дали имам или немам дечко, не славам Св. Валентајн. Не го осеќам како мој празник и одбивам да го прифатам и славам. Ама кој како му одговара. Ако веќе некој поклонува, мислам дека доволно е ситница како цвеќе or something, што побогу треба повеќе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom